Tarkan, İzmir'deki efsane konser sonrası paylaştı: Ne kadar özlemişiz böyle olmayı - Son Dakika
Güncel

Tarkan, İzmir'deki efsane konser sonrası paylaştı: Ne kadar özlemişiz böyle olmayı

Megastar Tarkan, kurtuluşunun 100. yıl dönümünde İzmir'de verdiği efsane konser sonrası ilk paylaşımında, "Ne kadar özlemişiz tek yürek olup atmayı. Yasaksız, baskısız, yalansız, içimizden geldiği gibi olmayı, özgürce eğlenmeyi ve gülmeyi. Birbirine sevgiyle kenetlenmiş yüz binlerce insan. Ne kadar özlemişiz böyle olmayı, hissetmeyi. Kutuplaşmalar, bölünmeler, düşmanlıklar olmadan bütünleşmeyi" ifadelerini kullandı.

10.09.2022 23:50  Güncelleme: 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Megastar Tarkan, İzmir'in işgalden kurtuluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında dün gece Gündoğdu Meydanı'nda konser vermişti. Tarkan, binlerce İzmirlinin katıldığı konserin ardından bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

"NE KADAR ÖZLEMİŞİZ TEK YÜREK OLUP ATMAYI"

Tarkan, şunları söyledi: "Ne kadar özlemişiz tek yürek olup atmayı. Yasaksız, baskısız, yalansız, içimizden geldiği gibi olmayı, özgürce eğlenmeyi ve gülmeyi. Yeniden umutla dolmayı. Tüm farklılıklarımızla birbirimize sevgiyle, hoşgörüyle sarılmayı, kucak açmayı. Çünkü biz biliriz, aslında farklılıklarımızdaki çeşitli renklerdir ülkemizin eşsiz mozaiğini oluşturan. Görüşlerimiz, düşüncelerimiz ve inanışlarımızla ne olursa olsun birbirimize sevgiyle, saygıyla yaklaşmamızdır aslolan.

"NE KADAR ÖZLEMİŞİZ KUTUPLAŞMALAR OLMADAN BÜTÜNLEŞMEYİ"

Dün geceki konserde işte böyle muhteşem bir manzara vardı. Birbirine sevgiyle kenetlenmiş yüz binlerce insan. Ne kadar özlemişiz böyle olmayı, hissetmeyi. Kutuplaşmalar, bölünmeler, düşmanlıklar olmadan bütünleşmeyi."

Tarkan: Ne Kadar Özlemişiz Tek Yürek Olup Atmayı. Yasaksız, Baskısız, Yalansız, İçimizden Geldiği Gibi Olmayı, Özgürce Eğlenmeyi ve Gülmeyi
Tarkan, İzmir\'deki efsane konser sonrası paylaştı: Ne kadar özlemişiz böyle olmayı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tarkan, İzmir'deki efsane konser sonrası paylaştı: Ne kadar özlemişiz böyle olmayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Naci Kuru: Yaptigin son sarkilar boyle demiyor sanki haci 2 1 Yanıtla
  • Ercan Aral : Halkın başka sorunu ve özlemi kalmamış, Tarkan'ın konseriyle özlemi bulmuşlar, Tarkan'ın söylemiyle.Halk iş istiyor, aş istiyor güven ve istikrar istiyor.Gençlerimiz gelecek istiyor.Tarkan gibilerinin altı kuru karınları tok,nerede akşam orada sabah.şarkı söyleyerek,millete siyaset yaparak, halkın orada toplanmasıyla kutuplaşmayı bölünmeyi kutuplaşmayı düşmanlığı ortadan kaldırmaz. 1 1 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement