Sanatçı Turgay Yıldız korona aşısı yüzünden mi öldü? Ailesi iddialara yanıt verdi - Son Dakika
Magazin

Sanatçı Turgay Yıldız korona aşısı yüzünden mi öldü? Ailesi iddialara yanıt verdi

Geçirdiği kalp krizinden vefat eden tiyatrocu Turgay Yıldız'ın ailesi, sanatçının vefatının Kovid-19 ve aşı kaynaklı olduğu yönündeki iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

24.07.2021 22:29  Güncelleme: 22:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği kalp spazmının ardından Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız'ın ailesi, sanatçının ölümüyle ilgili iddialar sonrası kamuoyuna bir açıklama yaptı.

KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ

56 yaşındaki Turgay Yıldız, 24 Haziran'da İstanbul'da geçirdiği kalp spazmı nedeniyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yıldız, bir süre sonra ailesinin yaşadığı Ankara'ya sevk edildi. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden Yıldız, 22 Temmuz sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

"VEFATIN AŞIYLA İLGİSİ YOK"

Yıldız'ın ailesi Twitter'dan yaptığı paylaşımda, sanatçının vefatına neden olan hastalığın hikayesini anlattı ve bazı iddialara cevap verdi. Açıklamada, Turgay Yıldız'ın vefatının Kovid-19 ve aşı kaynaklı olduğu yönündeki iddiaların doğru olmadığı belirtildi. Sanatçının daha önce de kalp damar rahatsızlığı öyküsü olduğu kaydedildi.

Açıklamanın tamamı şöyle:

Sanatçı Turgay Yıldız korona aşısı yüzünden mi öldü? Ailesi iddialara yanıt verdi
Sanatçı Turgay Yıldız korona aşısı yüzünden mi öldü? Ailesi iddialara yanıt verdi

Son Dakika Magazin Sanatçı Turgay Yıldız korona aşısı yüzünden mi öldü? Ailesi iddialara yanıt verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Hamit Ergin: imamlara iftira atıyordu imamları karalıyordu şimdi imamın önüne geldi 301 161 Yanıtla
  • Zafer Yılmaz: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah 115 27 Yanıtla
  • ejderkoca 75: Sanatciyiz diye her şeyi yapabileceğinizi saniyosunuz ama sonra leş bedeninizi musaal taşına dalga geçtiğiniz İslam ile imam in huzuruna geliyorsunuz şimdi hesap vakti 21 75 Yanıtla
  • İlyas Şimşek: Az biraz delikanlı olun gerçekleri söyleyin nerde allah'tan korkmazlar kullardan korkuyor bazı doktorlar dürüst bazıları korkuyor işimden olurum bildiğimi saklayım allah biliyor ben hakkımı helal etmiyorum bu işin arkasında kim varsa sağlık bakanı bilim kurulu baştan aşağı sorumludur 25 14 Yanıtla
  • Zafer El: Neyiniz dogruki 8 0 Yanıtla
  • Haydar Çakır: tirollukdan çok para var, yeterki insanlıgını unut 5 1 Yanıtla

Advertisement