Sanatçılar "Barış" İçin Konser Verecek - Son Dakika
Güncel

Sanatçılar "Barış" İçin Konser Verecek

Bodrum'da Geçirdiği Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Ünlü Rock Şarkıcısı Barış Akarsu İçin Düzenlenen Anma Etkinliklerinde Bir Çok Sanatçı Sahne Alacak.

30.06.2008 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü Rock şarkıcısı Barış Akarsu için düzenlenen anma etkinliklerinde bir çok sanatçı sahne alacak.

4-5-6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan "Barış Akarsu Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında Sami Okutur, Kaosis Grup, Seyfi Yerlikaya, Umut Kuzey, Neşe Açıker, Ercüneyt Özdemir ve Ezginin Günlüğü konser verecek. Barış Akarsu'nun çocukluğundan, gençliğine kadar birlikte olan sanatçı Sami Okutur, 4 Temmuz günü festivalinin açılışında sahneye çıkacak. Eylül ayında albüm çıkartacak olan Sami Okutur, "Barış benim için çok değerli. Dost ve arkadaştan da öte kardeş gibiydik. Hatta 6 ay hiç eve gitmeden onlarda kaldım. Babam en son beni gelip onlardan aldı. Ben onlarda büyüdüm o da bizde büyüdü. Biz onunla yokluğu da varlığı da paylaştık. O benim hayatımda yitirdiğim en büyük kayıplardan biriydi. Onu çok özlüyorum, mekanı cennet olsun. Onu yaşatmak için elimden ne geliyorsa, sonuna kadar yapacağım" dedi.

"Barış Akarsu Kültür ve Sanat Festivali" etkinlikleri kapsamında diğer sanatçılar da hayatını kaybeden arkadaşları Barış Akarsu için sahne alacak.

(MAO-ET-HE-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sanatçılar 'Barış' İçin Konser Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement