Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dönmez, Düzce'de - Son Dakika
Güncel

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dönmez, Düzce'de

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, Düzce Teknopark'ı ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

27.09.2018 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez, Düzce Teknopark'ı ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Düzce Teknopark Yönetim Kurulu Ofisi'nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılan Dönmez, Teknopark Genel Müdürü Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Özkan Şahin'den, bina projesi ve çalışma ofisleri hakkında bilgi aldı.

Üniversite-sanayi işbirlikleri ve öğrencilere yönelik düzenlenen girişimcilik etkinlikleri hakkında bilgiler alan Dönmez ve beraberindeki heyet, daha sonra Küçük Mehmetler köyünde bulunan Düzce Teknopark'a tahsis edilen arazide incelemelerde bulundu.

Toplantı ve geziye, Düzce AK Parti Milletvekili Fahri Çakır, Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Muhammet Bilal Macit, Düzce Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yirmibeşoğlu ve Düzce Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özkan Şahin de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Dönmez, Düzce'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement