Sanayiciye Teknolojik Danışmanlık Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Sanayiciye Teknolojik Danışmanlık Yapılacak

Sanayiciye Teknolojik Danışmanlık Yapılacak

Türk Telekom, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile ‘Teknoloji Danışmanlığı Protokolü’ imzaladı.

19.02.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile 'Teknoloji Danışmanlığı Protokolü' imzaladı. İş birliği sonucunda Türk Telekom, Bingöllü sanayicilerin teknoloji danışmanı olurken, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası işletmeleri, dijital dönüşümünü Türk Telekom'un güçlü fiber optik altyapısı ve geniş bant hizmetleriyle tamamlayacak.

Türk Telekom, Türkiye'nin dört bir yanındaki Organize Sanayi Bölgeleri ve Sanayi Odaları'yla yaptığı teknolojik iş birliği anlaşmalarına Kayseri, Trabzon, Malatya'dan sonra Bingöl'ü de ekledi. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile 'Teknoloji Danışmanlığı Protokolü' imzalayan Türk Telekom, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2 bin üye işletmesine en son teknolojiyi içeren ürünler ile güçlü ve güvenli bir iletişim altyapısı sağlayacak.

SANAYİ ESNAFINA TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER SUNULACAK

Türkiye'nin dijital dönüşümünü gerçekleştirme yolundaki çalışmalarına aralıksız devam eden Türk Telekom, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile imzaladığı protokolle, Bingöl sanayicilerinin ihtiyaçlarına en uygun teknolojik çözümler sunarak, en ileri teknolojiyle donatılmış hizmetlerden faydalanmalarını sağlayacak. Konuyla ilgili düzenlenen protokol imza törenine Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay, Türk Telekom Doğu I Bölge Müdürü Timur Sevim, Türk Telekom Bingöl İl Müdürü Mustafa Yiğitbaş ve Bingöl TSO Genel Sekreteri Dr. Hakan Başbozkurt katıldı. Bingöllü sanayicilerin bölgelerinde başarıya imza attıklarını belirten Türk Telekom Doğu I Bölge Müdürü Timur Sevim, "İşletmelerin rekabet yarışında önde olmaları için teknolojinin gücü ve hızı çok büyük fark yaratıyor. Gerek bireysel gerekse kurumsal bazda tüm müşterilerimizin dünya standartlarında, modern ve kaliteli iletişim hizmetlerine ulaşmaları öncelikli hedefimiz. Bunu sağlamak için yatırımlarımızı kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Bingöl Sanayi ve Ticaret Odası'yla imzaladığımız iş birliği ile Bingöllü sanayicilerin teknoloji danışmanı olarak, verimliliklerini artırmalarını ve küresel düzeyde teknoloji çözümlerine ulaşmalarını amaçlıyoruz. Müşterilerimizin rekabet güçlerini daha da artırabilmelerinde önemli bir rol üstleneceğimize inanıyoruz" dedi.

Başkan Çalbay, oda olarak üyelere bir hizmet daha sunmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Çalbay, "Kurumsallaşma sürecini yaşayan Odamız, üyelere sunduğu hizmet kalemlerini her geçen gün daha fazla artırıyor. Daha önce K belgesi, sayısal takograf, Medikal Park Sağlık protokolü, üniversite-TSO işbirliği protokolü, PTT işbirliği protokolü, Vakıfbank işbirliği protokolüne bir yenisini daha ekledi. Tüm üyelerimize hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

SANAYİCİLER ÇAĞI, FİBER OPTİK ALTYAPI İLE YAKALAYACAK

Türk Telekom, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan firmalara fiber optik kablo altyapısı üzerinden hizmetler sunacak. Türk Telekom, Bingöllü firmaları, 10 Gbps'ye kadar bağlantı hızı, çok noktadan çok noktaya hızlı ve güvenilir bağlantı sağlayan Sanal Özel Ağ gibi gelişmiş ses ve görüntülü haberleşme sağlayan genişbant internet hizmetleri ile donatacak. Türk Telekom'un işletmelerin tüm iletişim ihtiyaçlarına yönelik sunduğu ürün ve çözümler arasında, fibernet, iş yerim paketleri, TT sanal santral, metro ethernet, ISDN PRI, TTVPN, Tivibu ve benzeri hizmetler yer alıyor. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanayiciye Teknolojik Danışmanlık Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement