Sancaktepe'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı - Son Dakika
3.Sayfa

Sancaktepe'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı

- Sancaktepe'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı Sancaktepe'de bulunan 5 katlı apartmanın çatısı izolasyon çalışması esnasında tutuşarak alev alev yandı.

06.11.2021 16:10  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Sancaktepe'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı

İSTANBUL - Sancaktepe'de bulunan 5 katlı apartmanın çatısı izolasyon çalışması esnasında tutuşarak alev alev yandı. Çatının alev alev yandığı anlar kameraya yansıdı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi Burak Sokak'ta meydana gelen yangında 5 katlı binanın çatısı izolasyon çalışması yapılırken tutuşarak alev alev yanmaya başladı. İddiaya göre izolasyon çalışması yapan ustalar pürmüzü açık unuttu. Silikon eritme çalışması esnasında çıkan ateş sıçrayarak, çatının alev alev yanmasına neden oldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Yangının çıktığı sokakta oturan ve olay anına tanıklık eden vatandaş Yıldıray Kaya, "Burada ustalar çalışma yaparken pürmüzü açık unutmuş. Yani insan sağlığı insan canı açısından gerçekten çok tehlikeli bir durum bu. Yangını çıkarttılar, sonra da hiçbir şey olmamış gibi pişkin pişkin dolaşıyorlar ortada. Yani adamın orada üstüne çatı devrilmiş yangında. ya bu adam ölseydi ne olacaktı? Kim bunun hesabını verecek? Yani bu kadar ihmalkarlık var. Pes diyorum artık ya" ifadelerini kullandı.

Sancaktepe\'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sancaktepe'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Marmaris'te Fırtına ve Hortumun Etkisi Güvenlik Kameralarına Yansıdı
    15:27 Marmaris'te Fırtına ve Hortumun Etkisi Güvenlik Kameralarına Yansıdı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün gece başlayan ve bugün sabaha karşı etkisini gösteren fırtınanın ardından çıkan hortum sebebiyle Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin birimlerinde meydana gelen hasar anı güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Hortum sonrasında yaşanan olaylarda yaralanma olmazken, güvenlik kameralarının görüntülerinde fırtınanın şiddeti, hortumun gelerek ortalığı yıkması ve yağmurun şiddeti yer aldı.

  • Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı
    15:08 Samsun polisi uyuşturucu taciri 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı

    Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Körfez Mahallesi'nde şüpheli davranışlar sergileyen 5 kişiyi kontrol etti. Bir kişi kaçarken 47.62 gram esrar maddesi bulundu. Diğer 4 şüpheliye ise 26 bin 550 TL kağıt para ele geçirildi. H.Y., D.A., K.S. ve Y. F. G. hakkında uyuşturucu madde ticareti suçundan soruşturma başlatıldı.


Advertisement