Trafik Magandaları, Önünü Kestikleri Şahsı Tekme Tokat Dövdü - Son Dakika
Güncel

Trafik Magandaları, Önünü Kestikleri Şahsı Tekme Tokat Dövdü

İstanbul Sancaktepe'de otoparktan çıkardığı aracıyla seyir halinde olan iki çocuk babası 30 yaşındaki Sercan T., önünü kesen magandalar tarafından tekme tokat dövüldü.

11.02.2019 09:38  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe'de trafikte bilinmeyen bir nedenden tartışma tekme tokat kavgaya dönüştü. Araçtan inen şahsı öldüresiye döven şahıslar olay yerinden kaçarken, o anlar cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

ARACINDAN ZORLA ÇIKARIP DARP ETMEYE BAŞLADILAR

Olay Sancaktepe'de geçtiğimiz Cuma günü meydana geldi. Sancaktepe'de otoparktan çıkardığı aracıyla seyir halinde olan iki çocuk babası 30 yaşındaki Sercan T.'nin önünü şahıslar kesti. Altı şahıs, önünü kestikleri Sercan T.'yi aracından zorla çıkararak sokak ortasında darp etmeye başladılar.

CÜZDANINI VE ARACINI ALDILAR

Çevredeki vatandaşların gözü önünde 6 kişi tarafından saldırıya uğrayan Sercan T. uzun süre kendisine saldıranlara direnmeye çalıştı. Ardından 6 saldırgan, darp ettikleri adamın iddiaya göre cep telefonunu, cüzdanını ve aracını aldılar. Şahıslar aracı ileride bırakırken, olay yerine gelen ambulans ekipleri, yaralı Sercan T.'yi tedavi edilmek üzere Sancaktepe Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Trafik Magandaları, Önünü Kestikleri Şahsı Tekme <a class='keyword-sd' href='/tokat/' title='Tokat'>Tokat</a> Dövdü

"BİR ANDA YOLUMU KESİP SALDIRMAYA BAŞLADILAR"

Sercan T. Hastane polisine verdiği ifadesinde: "Ne olduğunu anlamadım. Bir anda yolumu kesip bana saldırmaya başladılar. Üzerimdeki telefonumu cüzdanımı hatta arabamı bile çalıp gittiler" ifadelerini kullandı.

"HAYATIM BOYUNCA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Yaralının anne ve babası, olaydan haberdar olduktan hemen sonra hastaneye geldiler. Baba, olayla ilgili olarak "Böyle bir şeyi hayatım boyunca ne gördüm ne de duydum" derken, faillerin bulunması için polise şikayette bulundu. Bu arada Sercan T.'ye saldıran şahısların polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Trafik Magandaları, Önünü Kestikleri Şahsı Tekme Tokat Dövdü

KAMERALARA YANSIDI

Olayla ilgili soruşturma sürerken, trafikte yaşanan dehşet anları kameralara yansıdı. Görüntülerde şahsı araçtan indiren şahıslar tekme tokat dövüyor. Trafikte vatandaşlar şaşkınlıkla olayı izlerken, şahıslar defalarca Sercan T.'yi yumrukluyor.

Trafik Magandaları, Önünü Kestikleri Şahsı Tekme Tokat Dövdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafik Magandaları, Önünü Kestikleri Şahsı Tekme Tokat Dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • seko..: İDAM.. 8 16 Yanıtla
  • İdam şart..: İstanbul kro Suriye li doldu.. 10 5 Yanıtla
  • Şizo: Sayın iç ve adalet bakanlığını boşuna meşkul etmeyin münferit bir olay.dış güçlerin huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik eylem 14 0 Yanıtla
  • Badanacı: Ah delikli demir, 100 arkadastan iyidir, hakliyi haksizi, iyiyi kötuyu, namusluyu namussuzu aninda burbirinden ayirir 13 0 Yanıtla
  • ALACAK VERECEK MESELESİ VAR BU İŞTE: O KADAR 0 11 Yanıtla
  • melek: İnşallah en ağır şekilde cezalandırılırlar ülke ne hale geldi şiddet zorbalık ciddi anlamda arttı Allah sonumuzu hayır etsin 10 0 Yanıtla
  • MEHMET 91: BUNLARI TOPLUMA ÖRNEK OLSUN DİYE KİREÇ KUYUSUNDA YANACAK 9 1 Yanıtla
  • preko: bizim ülkemizde böyle şeyler olmuyor.türkiyede orman kanunları geçerli galiba. eğitim şart 10 0 Yanıtla
  • :))): CANI SIKILAN ADAM DÖVÜYOR. ARKASI SAĞLAMSA SIRTI YERE GELMEZ. CEZA DA ALMAZ. DAYAĞI YİYENİN YANINA KAR KALIYOR. GÜN GELECEK DAYAK ATANLAR; DÖVERKEN ELİM AĞRIDI DAVASI AÇACAK... AZ KALDI.... 8 0 Yanıtla
  • bayburtlu: salata cumhurıyetı .. dınsız kanunlardan ne beklenırkı 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement