Sandalcı'dan Personeline Teşekkür Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Sandalcı'dan Personeline Teşekkür Toplantısı

Sandalcı\'dan Personeline Teşekkür Toplantısı

30 Mart yerel seçimlerinden sonra kapanan Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, belediye personeli belediye Meclis salonunda toplantı yaparak teşekkür etti.

01.04.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinden sonra kapanan Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, belediye personeli belediye Meclis salonunda toplantı yaparak teşekkür etti.

Beş yıllık belediye başkanlığı yaptığı süreçte çalışmalarında kendisinin yanında olduklarına değinen Sandalcı "Bu geçtiğimiz süreçte belediye içersinde ve halkın hizmetlerinde yapmış olduğumuz çalışmalarda, daima yanımda olup halka hizmette beni mahcup etmediniz. Var olan imkanları kullanarak halka hizmet için yüreğinizle çalıştınız. Gerek Meclis üyelerimle gerek siz personelimle bu süreçte herhangi bir olumsuzluk yaşadığımı ben hatırlamıyorum. Fakat sizce herhangi bir olumsuz davranışım oldu ise hepinizden özür dilerim. Elbette ki eleştiriler olacaktır. Ben şuna inanıyorum ve bu konuda da başım dik. Akbüke hizmetlerimizde yapmış olduğumuz çalışmalarda başarılı olduğumuz kanaatindeyim. Akbük tarihinin hizmetlerinde son beş yılda yapılanlar daha önceki süreçte yapılanlardan daha büyük olduğu görülmektedir. Bir yerleşim yerinin olmazsa olmazı alt yapı (Kanalizasyon)ihalesi yapılmış ve yapım işlemi başlatılmıştır ki bu yapılması gereken en büyük hizmettir. Bunu benim dönemimdeki belediye başarmıştır. Hizmetin diğer büyük kısımlarından biride arıtma tesisini kurduk ve hizmete soktuk. Akbük tarihinde toplam yapılan yolların 5 yıllık dönemde daha fazla yol yaptık. Sahil düzenlemeleri ve kafeler yaptık. Ağaçlandırmaya büyük önem verip binlerce ağaç diktik. Çok amaçlı hizmet binasının yapımına başladık yüzde ellisini bitirdik. Işılandırma ve yol refüjleri ile beldemize girişi bir şehir girişine çevirdik. Sinyalizasyon hizmetini yerleştirdik. Yapacak olduğumuz birçok projelerimiz vardı. Kapanacak olmamız sürecine girdiğimizden bu projeleri hayata geçirememe durumunda kaldık. Her durumda hizmetin yanında oldunuz. Bana gerçekten güç verdiniz. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi yine beraberiz. Bundan sonraki süreç de de yine birlikte olacağız. Bir seçim geçirdik. Desteklediğim ve üyesi bulunduğum partim Didim'de yarışı kazandı. Seçim sürecinde desteğimi verdiğim partimin adayı için çalışmalarım bu seçimi kazanarak mutlu oldum. Bu vesile ile de Sayın Başkanımıza da görevinde başarılar diliyorum. Yine her zamanki desteğimiz sürecektir Arkadaşlar ben konuşmama sizlere yaptığınız çalışmalar ve verdiğiniz emek için tekrar teşekkür ederek son veriyorum. Hepinizin yüreğine gönlüne sağlık." Diyerek duygularını dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandalcı'dan Personeline Teşekkür Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement