Sandaletler, yeni koleksiyonu ile ayağınızı yerden kesecek! - Son Dakika
Güncel

Sandaletler, yeni koleksiyonu ile ayağınızı yerden kesecek!

Birkenstock markasının yaza özel internetteki en geniş geniş koleksiyonu, Türkiye'de moda dünyasına yön veren Morhipo.com'da satışa sunuldu.

08.06.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Jennifer Aniston, Kate Moss, Ewan McGregor, Victoria Beckham ve Madonna gibi dünya yıldızlarının giydiği sandaletler, şıklık ve rahatlığa önem veren modern kadın ve erkeklerin en çok tercih ettiği ürünlerin başında geliyor.

Şıklıktan feragat ettirmeyen rahatlık

Tasarımlarında şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren çok sayıda model ve birbirinden farklı renklerle oldukça geniş bir koleksiyona sahip Birkenstock, tabanlık konusunda rakip tanımıyor. Birkenstock'ta tabanlık, ayak anatomisine en uygun şekilde geliştiriliyor. Bu özelliği sayesinde basınç noktaları tüm ayağa eşit olarak yayılıyor ve ayağın biyomekanik hareketleri doğal olarak destekleniyor. Topuk kısmındaki derinlik ise; ayağın hem rahat etmesini sağlıyor hem de ayağa sağlam bir duruş kazandırıyor.

Bu yazın modası neon renkler

Üstün konfor ve rahatlığı ile tercih edilen Birkenstock sandaletler, çarpıcı neon renklerle dikkat çekerken suya dayanıklı plaj sandaletleri, tatilcilere arkadaşlık ediyor.

Birkenstock'un yeni neon koleksiyonu; pembe, sarı, yeşil ve turuncu renk alternatifleri ile beğenilere sunuluyor. Özellikle yazın bronz tenlerle muhteşem bir uyum oluşturacak olan modeller, ister gece ister gündüz için seçeceğiniz kıyafetleri göz alıcı bir şekilde tamamlıyor. Aynı şekilde tatilde olduğu gibi şehirde de her adımınıza zarafet ve şıklıkla eşlik ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sandaletler, yeni koleksiyonu ile ayağınızı yerden kesecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement