Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Sandıklı İmam Hatipliler Derneği (SANİMDER) tarafından öğrencilere yönelik tefsir ve hadis sohbetleri devam ediyor.

13.12.2017 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sandıklı İmam Hatipliler Derneği (SANİMDER) tarafından öğrencilere yönelik tefsir ve hadis sohbetleri devam ediyor.

Öğrenciler, Sandıklı Anadolu imam Hatip Lisesi Müdürü Hüseyin Altıntaş ve Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersleri öğretmeni Metin Arslan ile SANİMDER Bilgi Evi'nde bir araya geldi.

Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Cevdet Akkaya, hayırsever Nazmi Dal, Emekli Belediye Zabıta memuru Şahin Toy, emekli esnaf Ahmet Çankaya, din görevlileri Ramazan Arslan ile Murat Özerin katıldığı tefsir ve hadis sohbetinin bu haftaki konuğu Diyanet İşleri Başkanlığı, Ankara İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Dr. Bekir Armağan oldu.

Armağan, tefsir ve hadis dersine katılan öğrencilere "Kendini hiç ölmeyecek zanneden kişinin çalışması gibi (dünya için) çalış, yarın öleceğini zanneden kişinin korkması gibi (günahlardan) kork" hadisini anlattı.

Program, yapılan dua sonrası sona erdi.

Sandıklı'da asfaltlama ve taş döşeme çalışmaları

Sandıklı Belediyesi tarafından ilçede doğalgaz döşemesi ile bozulan yollarda asfaltlama ve taş döşeme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Belediye ekipleri, belediye önünden kapalı pazar yerine kadar olan Dereboyu Caddesinin sıcak asfalt işlemlerine başladı. Hızlı bir şekilde devam eden Dereboyu Caddesi sıcak asfalt işinin en kısa sürede bitirilerek hizmete açılacağı belirtildi.

Toplamda ilçede 115 bin 200 metrekarelik bir kısım sıcak asfaltlama çalışmasının yapıldığı bildirildi.

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre, sıcak asfaltlama işlemleri ile birlikte Şirinevler ve Hisar mahallelerinde kilitli parke taşı çalışmaları da tüm hızıyla sürdüğü, hava durumunun iyi olmasıyla kısa sürede bitirileceği açıklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement