Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı.

09.10.2018 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Sandıklı Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda, Kaymakam Eflatun Can Tortop başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal, Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Mehmet Çakır, Emniyet Müdürü Hanifi Savur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, daire amirleri, muhtar ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda okullardaki güvenlik sorunları ele alınırken, okullar içerisinde ve okullar dışarısında alınması gereken önlemler ele alındı.

Sandıklı Belediyesi ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak sıcak yemek veriyor

Sandıklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yaklaşık 4 yıldır düzenli olarak yaşlı, ihtiyaç sahibi, engelli ya da bakıma muhtaç vatandaşlara her gün verilen 3 çeşit sıcak yemek gönülleri ısıtmaya devam ediyor.

Hafta sonu, resmi tatil ve bayramlar olmaksızın senenin 365 günü ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar sefer taslarıyla dağıtılan yemeklerle vatandaşa destek olduklarını belirten Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, günlük 300 kişiye ulaşarak sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çöl, "Sandıklı'da bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi, yaşlı kişilerin olduğunu biliyoruz, vatandaşlarımızdan ricamız etraflarında bu kriterlere uyan kişileri bizlere bildirmeleri durumunda gerekli incelemeleri yaparak bu vatandaşlarımıza ulaşmak istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement