Sandıklı Kaymakamı Can Tortop'un okul ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Sandıklı Kaymakamı Can Tortop'un okul ziyaretleri

Sandıklı Kaymakamı Can Tortop\'un okul ziyaretleri

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması üzerine Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop bazı ilköğretim okullarını ziyaret etti.

12.09.2019 12:03  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması üzerine Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop bazı ilköğretim okullarını ziyaret etti.

Kaymakamı Eflatun Can Tortop'a ziyaretlerinde Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Jandarma Komutanı İhsan Doray, Emniyet Müdürü Hanifi Savur da eşlik etti.

Ziyaretlerde okul müdürleri ve öğrenciler ile de görüşen Can Tortop, yeni eğitim öğretim döneminin herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tortop ziyaretlerine ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, "Okullarımızda müdür, öğretmen ve öğrencilerimizi ziyaret ederek, yeni eğitim döneminde yapılacaklar, sorun ve sıkıntıları konuşma fırsatı bulduk. Bunun yanında eğitim dönemi içerisinde açılacak kurslar hakkında da fikir alış verişi yaptık. Ailede başlayan öğrenme sürecinin ikinci adımını okul dönemi oluşturmaktadır. Bu süreçte elde edilen kazanımlar, bireylerin ve dolayısıyla da gelecekte milletimizin hayatını şekillendirmektedir. Çocuklarımız eğitim yolu ile sadece bilgi birikimi değil aynı zamanda milli, manevi ve evrensel değerleri de kazanırlar. Bu yüzden iyi bir insan iyi bir vatandaş olmanın temel şartı eğitimdir." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı Kaymakamı Can Tortop'un okul ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement