Sandıklı Myo'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Sandıklı Myo'da Mezuniyet Coşkusu

Sandıklı Myo\'da Mezuniyet Coşkusu

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu 23. Dönem Mezuniyet Töreni, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında yapıldı.

15.05.2017 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksekokulu 23. Dönem Mezuniyet Töreni, Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında yapıldı.

Sandıklı MYO Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, törende yaptığı konuşmada, 23. dönem mezuniyet törenini yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bu yıl okuldan mezun olan 200 öğrenciyle mezun sayılarının 7 bin 391'e ulaştığını kaydeden Demir, "İlçemize başka illerden gelen bu öğrencilerimizi Sandıklı halkı olarak bağrınıza bastınız. Bu bağlamda Sandıklı halkına ve Belediye Başkanımız Mustafa Çöl'e bizlere vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ise mezun olan öğrencilere, atılacakları iş hayatında başarılar dileyerek, mezun olarak çalışma hayatına başlayacak bütün öğrencileri tebrik etti.

Zor ve meşakkatli bir yolu bitirerek amaçları ve idealleri doğrultusunda çaba gösteren bütün öğrenciler için artık farklı bir kulvarda mücadele başladığını belirten Çöl, şunları kaydetti:

"Vatanına, milletine, bayrağına, dinine bağlı bireyler olarak sizlerden beklentimiz bu mezuniyet belgeleriniz ile birlikte bir kez daha artmıştır. Bu bağlamda okul yönetimimize, okul müdürümüze, idari ve teknik kadromuza göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkür eder, öğrenci kardeşlerimiz için değişik il ve ilçelerden Sandıklımıza gelerek bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize de şükranlarımızı sunarız."

Mezuniyet töreninde mezun öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından, öğrenciler mezuniyetlerini kep atarak kutladı.

Programa, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Mehmet Çakır, Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bayram Turgut, Sandıklı Belediye Meclisi üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı Myo'da Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement