Sandra Bullock Çocukları İçin Malikaneye Taşındı - Son Dakika
Emlak

Sandra Bullock Çocukları İçin Malikaneye Taşındı

Sandra Bullock Çocukları İçin Malikaneye Taşındı

12.12.2017 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood'un ünlü oyuncusu Sandra Bullock'un bir dönem oturup, geçtiğimiz aylarda kiraya verdiği Los Angeles'taki muhteşem malikanesi görenleri kendisine hayran bırakıyor. Genelde dış cephesi gotik stilli evleri tercih eden Sandra Bullock'un evi, egzotik çizgileriyle dikkat çekiyor. 1942 yılında inşa edilen Sunset Bulvarı'ndaki evde üç yatak odası, üç banyo, ısıtmalı havuz, spor odası ve spa bulunuyor.

Büyük ekran bir televizyonun bulunduğu salonda aydınlatma; tavana yerleştirilen gömme led ışıklar ve sehpa üstü avizelerle sağlanmış. Dore rengi oturma grubunun üzerine açık sarı yastıklar dizilmiş. Yastıklarla aynı tonda olan halının üzerine deniz yıldızı biçiminde paspas serilmiş. Üzerine çok sayıda dergi koyulan ayna sehpa, odanın en şık objesini oluşturmuş.

Her odada egzotik bitkiler

Üçgen çatılı yatak odasındaki sütlü kahve tavan pervanesi, aynı renk perdelerle uyumlu hale getirilmiş. Açık kahve halıfleksin üzerine çift kişilik yatak yerleştirilmiş. Koyu renkli boy aynasının eğik açıyla köşeyi kapladığı odanın pencere kenarı, yuvarlak saksılı egzotik bir bitkiyle süslenmiş.

Ayakları ahşap, klasik bir küvetin bulunduğu banyoda duvarın bir kenarını Rönesans dönemine ait nü bir tablo kaplamış. Açık renk fayanslarla döşenen zeminin üzerine küçük beyaz bir paspas serilmiş. Güzelliğine düşkün olan ünlü oyuncu, banyoda makyaj aynası yerine boy aynasını tercih etmiş.

Şeffaf sandalyeler fark edilmiyor

Mutfakta duvarların yanı sıra, tavana da pencereler yaptırılarak bahçe manzarası artırılmış. Krem rengi mutfak dolaplarının üstüne, siyah granit tezgahlar yaptırılmış. Her odada olduğu gibi, burada da küçük de olsa saksılar ihmal edilmemiş. Zemine sarı-gri tonlarda fayansların döşendiği mutfağın pencereleri için sütlü kahve storlar seçilmiş. Sarı ahşap yemek masasının etrafına dizilen metal ayaklı şeffaf sandalyelerin varlığı ilk bakışta anlaşılmıyor.

Formunu korumayı ihmal etmeyen Sandra Bullock, spor odasına birkaç jimnastik aleti yerleştirmiş. Küçük bir televizyonu olan odaya monte edilen büyük aynayla derinlik algısı yaratılmış. Kenara yerleştirilen bal sarısı komodinin üzerine iki adet masa lambası koyularak aydınlatma tamamlanmış.

Malikanenin en güzel bölümü

Sandra Bullock Çocukları İçin Malikaneye Taşındı

Ünlü oyuncunun çalışma odasının zeminleri tamamen halı ile kaplanmış. Krem rengi raflar ve komodinin üzeri, bilgisayar ve diğer ofis eşyalarıyla donatılmış. Mutfaktaki şeffaf sandalyelerin ve saksının burada da karşımıza çıktığı odanın pencereleri bahçeye bakıyor.

Malikanenin en güzel bölümü olan bahçede havuzun kenarına çok sayıda hasır sandalyeler ve koltuklar yerleştirilmiş. Koltuklar beyaz minderlerle konforlu hale getirilirken, belli köşelere bahçe lambaları koyulmuş. Lüks bir garajı olan evin arka tarafı, akşamları şehrin ışıklarıyla süslenen muhteşem manzaraya bakıyor.

2009 yapımı "The Blind Side" filmiyle Oscar alan Sandra Bullock, sinema dünyasındaki yerini sağlamlaştırmıştı. Evlat edindiği iki çocuğuyla birlikte yaşayan ünlü oyuncu, ev tercihlerini de çocuklarının rahat edeceği şekilde yapıyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Sandra Bullock Çocukları İçin Malikaneye Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınıyla yükselen konut kira fiyatları normale döndü
    11:11 Antalya'da Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınıyla yükselen konut kira fiyatları normale döndü

    Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Antalya'ya göç eden yabancıların artan konut kira fiyatlarına tepki göstermesiyle birlikte fiyatlar normale döndü. Pandemi döneminde inşaat sektörünün canlanması da fiyatların geri çekilmesine katkı sağladı. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, fiyatların yavaş yavaş aşağı inmeye başladığını belirtti ve 2024 yılında kira fiyatlarının enflasyona göre ilerleyeceğini söyledi.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Filosuna 16 Yeni Otobüs Ekledi
    10:34 Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü Filosuna 16 Yeni Otobüs Ekledi

    Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, güvenlik kamera sistemi, alçak tabanlı ve engelli yolcu erişimine uygun 16 solo tip otobüsü filosuna ekledi. EGO Genel Müdürlüğü'nün otobüs sayısı 1879'a yükseldi.

  • Ümraniye Tepeüstü Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tanıtıldı
    10:17 Ümraniye Tepeüstü Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Tanıtıldı

    Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Tepeüstü Mahallesi için hazırlanan kentsel dönüşüm projesinin tanıtımını yaptı. Projede yeşil alan, oyun parkı ve otopark gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

  • Eğirdir'de TOKİ çalışmaları devam edecek
    18:20 Eğirdir'de TOKİ çalışmaları devam edecek

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Eğirdir'de yapılan TOKİ çalışmalarının ikinci etabının yapılacağını ve doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla çevre düzenlemelerinin yapılacağını söyledi.

  • Eskişehir'de Abartılı Egzoz ve Park İhlali Cezaları
    17:02 Eskişehir'de Abartılı Egzoz ve Park İhlali Cezaları

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 5 araç sürücüsüne abartılı egzozlu araç kullanmaktan ve 301 araca ise taşıt yolu üzerinde park ihlali yapmaktan toplam 258 bin 515 TL cezai işlem uygulandı.

  • Eskişehir'de Kaybolan Evraklar ve Bilgisayar Geri Bulundu
    13:56 Eskişehir'de Kaybolan Evraklar ve Bilgisayar Geri Bulundu

    Eskişehir'de yaşayan muhasebeci Filiz Şen, 1 milyon TL değerindeki evrakları ve bilgisayarı kaybettikten sonra İhlas Haber Ajansı muhabirine verdiği röportaj sonrası evrakları market poşeti içinde kapısına asıldı. Şen, bilgisayarının kırık olduğunu ve içinden hard diskinin çalındığını fark etti. Şen, olayı gerçekleştirenlerden şüphelenirken, İhlas Haber Ajansı muhabirlerine teşekkür etti.

  • Büyükçekmece'de 46 yıllık bina deniz kumu ile yapılmış
    12:30 Büyükçekmece'de 46 yıllık bina deniz kumu ile yapılmış

    Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 46 yıllık 8 katlı bir bina yıkıldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, binanın deniz kumu ile yapıldığını belirtti.

  • Büyükçekmece'de 46 yıllık binada kentsel dönüşüm çalışması
    11:27 Büyükçekmece'de 46 yıllık binada kentsel dönüşüm çalışması

    Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 46 yıllık 8 katlı binanın yıkım çalışması gerçekleştirilirken Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, binanın deniz kumu ile yapıldığına dikkati çekti.

  • İslahiye'deki depremzedeler için yapılan konutların yüzde 55'i kura ile belirlendi
    11:21 İslahiye'deki depremzedeler için yapılan konutların yüzde 55'i kura ile belirlendi

    Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki hak sahipleri için yapılan konutların yüzde 55'i kura ile belirlendi. İnşaatı tamamlanan ve çevresinde sosyal donatı alanları bulunan konutlardan 3 bin 80'inin kurası çekildi. İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, şu ana kadar 734 hak sahibinin evine yerleştiğini belirtti.

  • Muhasebeci, 1 Milyon TL Değerindeki Evraklarını Kaybetti
    11:04 Muhasebeci, 1 Milyon TL Değerindeki Evraklarını Kaybetti

    Eskişehir'de yaşayan muhasebeci Filiz Şen, bir anlık dalgınlık sonucu 1 milyon TL değerindeki evraklarını kaybetti. Şen, evrakların geri getirilmesi için çağrıda bulunarak, zararının büyük olduğunu ve meslek cezasıyla hapis kararıyla karşı karşıya olduğunu belirtti.

  • Düzce'de Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi İnşaatı Hızla Devam Ediyor
    09:14 Düzce'de Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

    Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün girişimleri ile yaklaşık 10 gün önce temeli atılan 'Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi'nde çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Bina, bodrum, zemin ve 1. katı işyeri, diğer 2 katı ise kütüphane olarak hizmet verecek.


Advertisement