Sandra Bullock Sapığıyla Yüz Yüze Geldi - Son Dakika
Magazin

Sandra Bullock Sapığıyla Yüz Yüze Geldi

Sandra Bullock Sapığıyla Yüz Yüze Geldi

Ünlü Hollywood yıldızı Sandra Bullock, bir süredir kendisini takip ve en son evinin yatak odasına kadar gelen sapık takipçisiyle bu kez mahkemede yüz yüze geldi.

16.07.2014 11:21  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li sinema oyuncusu Sandra Bullock, geçen ay Los Angeles'taki malikanesine giren sapığıyla mahkemede buluştu. Bullock ifadesinde olay anını şu sözlerle anlattı: "Gece saat 1 sularında bazı sesler duydum. Ne olduğuna bakmak için kalktım. Kapıyı açtığımda onunla göz göze geldim."

"LÜTFEN BENİ SUÇLAMA!"

Adamın elinde makineli tüfek gördüğünü, o anda hemen kapıyı tekrar kapatıp polisi aradığını söyleyen Bullock, sapığın "Sandy çok özür dilerim, lütfen beni suçlama!" diye bağırdığını belirtti.

Eve giren kişinin 39 yaşındaki Joshua Corbett olduğu belirlenmiş. Corbett, aktrisin evinden çıkmadan yakalanmış ve dairesinde yapılan aramalarda çok sayıda tabanca ile Sandra Bullock'a ait fotoğraf, materyal ve yazdığı mektuplar bulunmuştu.

"SENİ KARIM GİBİ..."

Corbett'in yazdığı mektuplardan birinde, "Hayatımın sonuna kadar seni ve Louie'yi düşüneceğim. Louie'yi kendi oğlum, seni karım gibi..." yazıyordu.

CORBETT 12 YIL HAPİS YATABİLİR

Duruşmada Corbett, haneye tecavüz, takip ve makinalı tüfek bulundurma suçundan yargılandı. Suçlamaları reddeden Corbett için mahkeme 185 bin dolar (yaklaşık 360 bin TL) kefalet belirledi. Bu para ödenmezde Corbett, ABD yasalarına göre 12 yıl hapisle cezalandırılacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Sandra Bullock Sapığıyla Yüz Yüze Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement