Sanıca Boru Elazığspor'un Yeni Çalıştırıcısı Okan Buruk - Son Dakika
Güncel

Sanıca Boru Elazığspor'un Yeni Çalıştırıcısı Okan Buruk

Sanıca Boru Elazığspor\'un Yeni Çalıştırıcısı Okan Buruk

Norveçli Trond Sollied ile yollarını ayıran Sanica Boru Elazığspor, Teknik Direktör Okan Buruk ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

31.10.2013 23:12  Güncelleme: 23:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde aldığı mağlubiyetlerin ardından Norveçli Trond Sollied ile yollarını ayıran Sanica Boru Elazığspor, teknik direktör Okan Buruk ile bugün iki yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, kulüp başkanı Selçuk Öztürk katıldı. Başkan Öztürk, takımın kötü gidişine dur demek için bir kan değişimi gerektiğini belirterek, Malumunuz üzere takımımızın kötü gidişatına bir nevi son verme adına yeni bir heyecan, yeni bir kan değişikliği amacıyla Trond Sollied hocamızla yollarımızı ayırdık ve kalitesi, kariyeri, duruşu belli olan Okan Buruk hocamızla anlaşmaya vardık. Allah hayırlı uğurlu etsin diyelim. İnşallah takımımız en kısa sürede derlenip toparlanacak. Hocamız da zaten iki üç gündür gerekli altyapı çalışmalarını yaptı. Takımla beraber antrenmanlara da çıktı. Bugün sabah itibariyle de Trond Sollied hocamızla resmi anlaşmaya vararak, sözleşmesini karşılıklı feshettik. Şehrimize, takımımıza Allah hayırlı uğurlu etsin. İnşallah sayelerinde daimi başarılar elde ederiz ve Elazığsporumuz da hak ettiği yere ulaşır diyorum dedi.

ÇOK BÜYÜK HEDEFLERİM VAR

Elazığspor'un yeni teknik direktörü Okan Buruk, çok büyük istek ve hedeflerinin olduğunu ifade ederek, şöyle dedi

Burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Şu andaki durumu tabii ki biliyoruz. Son haftalar iyi geçmedi. Başkanımın söylediği gibi yeni kan değişikliği oldu. Ben Okan Buruk olarak bu kan değişikliğini oyuncularımıza, takımımıza, camiamıza en iyi şekilde şehrimize katmak istiyorum. Çok büyük heyecanım var. Çok büyük isteğim var. Çok büyük hedeflerim var. Bu hedeflere yol almamda bana destek olan, bana şans veren başkanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Takımın yeri şu anda istediğimiz bir yer değil, bunu yukarılara taşıyacağız. Arkadaşlarımızdan gelen, futbolcu arkadaşlarımızdan gelen geri bildirim çok önemliydi benim için. Onların karakterleri çok önemliydi. Çok dürüst, çok düzgün, çok kişilikli bir takımla çalışacağımı iki üç gün içerisinde gördüm. Onlara çok güveniyorum. Birlikte bu takımı üst sıralara taşıyacağımıza da çok inanıyorum. 3.5 yıllık bir Milli Takım tecrübem oldu. Her sene belki 200-300'ün üzerinde maç seyrettim. Çünkü Milli Takım hocası olduğunuzda bütün maçları seyrediyorsunuz. Elazığspor'u da çok seyrettim. Bu sene de çok seyrettim. Bu kadronun, bu takımın daha yukarıları hak ettiğini düşünüyorum. Hepimiz için hayırlı olsun. Burada olmaktan bir kere daha mutluyum. Ben de artık bir Elazığlı olduğumu düşünüyorum ve buradaki sinerji, hepimizin birlikteliği bizi başarıya taşıyacaktır.

BİZİM ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ TRABZONSPOR MAÇI

Süper Lig'de ilk kez teknik direktörlük yapacağı Elazığspor'la ilk maçında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Okan Buruk, Bizim öncelikli hedefimiz Trabzonspor maçı. Biz maç maç gidip, ondan sonra önümüzdeki günlerde neler yapacağımızı düşünebiliriz. Ama şu andaki bizim durumumuz maç maç gidip puanları toplamak ve puanlara ulaşmak. Ondan sonra gereken neyse yapmak daha doğrudur. Zamanı geldiğinde konuşup tabii ki ona göre hazırlıklar yaparız, ama kısa vadede bizim bir çıkış yakalamamız gerekiyor. Biz eğer bütün odaklanmamızı bu hafta sonu maçına ve ondan sonra oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçına verirsek, önümüzü daha net görebiliriz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sanıca Boru Elazığspor'un Yeni Çalıştırıcısı Okan Buruk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement