Sanko Holding Geleneksel İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Sanko Holding Geleneksel İftar Yemeği

Sanko Holding Geleneksel İftar Yemeği

SANKO Holding şirketlerinde çalışanlar, 1904 yılından bu yana uygulanan SANKO iftar yemeklerinde bir araya gelmeye devam ediyor.

08.06.2017 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SANKO Holding şirketlerinde çalışanlar, 1904 yılından bu yana uygulanan SANKO iftar yemeklerinde bir araya gelmeye devam ediyor.

Şato Restoran'da Süper Film, SANKO Makina, Gaziantep Ytong ve SANKO Tekstil çalışanları ve aileleri için düzenlenen iftar yemeğine, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu, Süper Film Genel Müdürü Gültekin Savaşkan, MST İş ve Tarım Makinaları Genel Müdürü Timuçin Bayraktar, MST İş ve Tarım Makinaları Bütçe Denetim Grup Direktörü Özalp Kibar,MST İş ve Tarım Makinaları Fabrika Direktörü Suat Canoğulları ve Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Çakır Varan katıldı.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, yaptığı konuşmada, "Ülkemiz uzun süredir gerek iç gerekse dış kaynaklı olarak ayağından çekiliyor. Gerek SANKO Ailesi olarak, gerek şehir, gerekse de ülke olarak bunun üstesinden geleceğiz. Birlik ve beraber olursak bununda üstesinden geliriz" dedi.

İftar masalarını tek tek dolaşarak, misafirleri ile ilgilenen Konkuoğlu, "Anne ve babalara sesleniyorum, işinizde gösterdiğiniz geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkarak gösterin" dedi.

Konukoğlu, daha sonra SANKO'da 10, 15 ve 20,yıldan bu yana görev yapan 14 çalışana, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket ve tam altın hediye etti. Ayrıca, yapılan çekiliş ile şanslı çalışanlarda 5 tam ve 5 yarım altın kazandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanko Holding Geleneksel İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement