Şanlıurfa'da 10 Bin Kişiye Tirit Ikramı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da 10 Bin Kişiye Tirit Ikramı

Şanlıurfa\'da 10 Bin Kişiye Tirit Ikramı

Şanlıurfa'da 10 bin kişiye tirit ikramıŞANLIURFA'da, Abdülkadir Geylani Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Mevlit Kandili nedeniyle 10 bin kişiye tirit ikramında bulunuldu.

12.12.2016 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da 10 bin kişiye tirit ikramı

ŞANLIURFA'da, Abdülkadir Geylani Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Mevlit Kandili nedeniyle 10 bin kişiye tirit ikramında bulunuldu.

Vakıf tarafından 500 kilo et, 2 bin 500 ekmek, 200 kilo yoğurt, 100 kilo limon, 100 kilo sarımsak ve 100 kilo biber kullanılarak hazırlanan 10 bin kişilik yöresel yemek tirit, sabah namazının ardından dağıtıldı. Vatandaşlar, kurulan yer sofrasında yemeği yedi.

Abdülkadir Geylani Eğitim ve Kültür Vakfı Onursal Başkanı Şeyh Ahmet El Kadiri, tirit ikramını her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirterek "Amacımız insanlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Her yıl mevlit kandili nedeniyle yöresel yemek olan tirit ikramı yapıyoruz. Buradaki amacımız insanlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır. Son günlerde Türkiye'de üzücü olaylar yaşanıyor. Şehit polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da 10 Bin Kişiye Tirit Ikramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement