Şanlıurfa'da 3 işçi servisi ile TIR çarpıştı: 14 yaralı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da 3 işçi servisi ile TIR çarpıştı: 14 yaralı

Şanlıurfa\'da 3 işçi servisi ile TIR çarpıştı: 14 yaralı

ŞANLIURFA'da, işçilerin taşındığı 3 servis ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 14 kişi yaralandı.

06.10.2020 10:01  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANLIURFA'da, işçilerin taşındığı 3 servis ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, 14 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde, Şanlıurfa- Suruç yolunun 8'inci kilometresindeki Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi. Tekstil fabrikası işçilerini taşıyan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 63 LF 747 plakalı midibüse, aynı yönde giden 63 S 0042 plakalı işçi servisi midibüsü çarptı. Kazayı fark etmeyen sürücü ise 63 S 0158 plakalı servis minibüsle 63 KC 440 plakalı TIR da bu araçlara çarptı. 4 aracın karıştığı zincirleme kazada, işçilerin bulunduğu midibüs yan yattı. 63 LF 747 plakalı midibüs ise şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 14 kişi, sağlık görevlilerince ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da 3 işçi servisi ile TIR çarpıştı: 14 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • App Store'da Hata: Uygulamaların Milyonlarca Dolar Kazandığı Söyleniyor
    15:10 App Store'da Hata: Uygulamaların Milyonlarca Dolar Kazandığı Söyleniyor

    App Store'da bulunan bir hata, bazı iOS geliştiricilerinin gelirlerinin milyon dolar seviyesine ulaştığını ortaya çıkardı. Apple, App Store Connect'te yaşanan hatayı kabul ederek, yanıltıcı gelir raporlamasına neden olan sorunu gidermeye çalıştığını belirtti.

  • Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor
    15:09 Dune 2 Gişede Büyük Başarı Yakalıyor

    Dune 2 filmi, büyük bütçelerle çekilen yapımların gişede başarısız olduğu dönemde büyük bir başarı elde ediyor. Timothée Chalamet ve Zendaya gibi oyuncuları barındıran film, dünya genelinde 684 milyon dolar gişe yaparak beklentilerin üzerine çıkıyor. Sektör analistlerine göre film, hala vizyonda olduğu sürece gişede 700 milyon doların üzerine çıkabilir. Dune 2'nin devam filminde de ana oyuncu kadrosu korunuyor.

  • Xiaomi, HyperOS güncellemesini mi 10 serisi için yayınladı
    15:09 Xiaomi, HyperOS güncellemesini mi 10 serisi için yayınladı

    Xiaomi, mi 10 serisi için HyperOS güncellemesini yayınladı. Yeni sürüm, 1.0.3.0.TJACNXM yapı numarasıyla geliyor ve 4,1 GB boyutlarında. Güncelleme ilk olarak Pilot kullanıcıları için yayınlandıktan sonra genel kullanıma açılacak. Ayrıca güncelleme ile en son Google güvenlik yaması da beraberinde gelecek. HyperOS, daha az güç tüketen ve daha az bellek kullanan bir yapıya sahip olacak.

  • Avustralya'da bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için bayraklar yarıya indirildi
    15:09 Avustralya'da bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybedenler için bayraklar yarıya indirildi

    Avustralya'nın Sidney kentinde meydana gelen bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden 6 kişi için ülke genelinde tüm bayraklar yarıya indirildi. Öldürülenlere saygının bir sembolü olarak, hükümet binalarının önündeki tüm Avustralya ulusal bayrakları da yarıya indirildi. Saldırganın öldürülmesiyle birlikte halk için devam eden bir tehdit olmadığı polis tarafından teyit edildi.

  • Vivo V30 İnceleme
    15:09 Vivo V30 İnceleme

    Vivo, V30 serisini piyasaya sürerek teknoloji dünyasına iddialı bir giriş yapıyor. V30 modeli, 6.78 inç AMOLED ekranı, yüksek çözünürlük ve hızlı yenileme hızıyla dikkat çekiyor. Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemci ve Android 14 tabanlı Funtouch OS 14 işletim sistemiyle güçlendirilen V30, 5000 mAh batarya ve 80W kablolu şarj desteğiyle hızlı şarj imkanı sunuyor. Ayrıca, 50 Megapiksel ana kamera, 50 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 50 Megapiksel özçekim kamerasıyla fotoğraf ve video çekimlerinde üstün performans sağlıyor. 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, GNSS ve NFC gibi bağlantı özellikleriyle de kullanıcıların beklentilerini karşılıyor.

  • İnegöl'de yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu yaralandı
    15:04 İnegöl'de yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu yaralandı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen 86 yaşındaki bir adam, otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşlı adam İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis soruşturma başlattı.

  • Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi
    15:04 Alfa Romeo, Milano Modelinin Adını Junior Olarak Değiştirdi

    İtalyan lüks otomobil üreticisi Alfa Romeo, hükümetle yaşanan tartışmaların ardından “Milano” modelinin adını “Junior” olarak değiştirdi. Milano isminin tüm yasal gerekliliklere uyduğuna inanmalarına rağmen, gerilimi düşürmek amacıyla değişiklik yapıldı. Stellantis grubu, İtalya'daki fabrikalarındaki üretimi azaltarak bazı fabrikaları yurt dışına taşıma kararı nedeniyle aylardır hükümetle polemik yaşıyordu.

  • Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçısı Yakalandı
    15:01 Eskişehir'de Tarihi Eser Kaçakçısı Yakalandı

    Eskişehir'de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, Afyonkarahisar'dan Mahmudiye ilçesine gelerek müşteri aradığı belirlenen bir tarihi eser kaçakçısı yakalandı. Şahsın üzerinde ve aracında bulunan eserler muhafaza altına alındı.

  • Artvin'de Ayılar Kayak Merkezine Zarar Verdi
    14:59 Artvin'de Ayılar Kayak Merkezine Zarar Verdi

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek içeride yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak tesislere maddi hasar verdi.


Advertisement