Şanlıurfa'da 4 Günde 233 Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi - Son Dakika
3. Sayfa

Şanlıurfa'da 4 Günde 233 Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi

Şanlıurfa\'da 4 Günde 233 Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde 4 gün boyunca yapılan çalışmalarda çalıntı oldukları belirlenen 233 motosiklet ele geçirildi.

06.07.2018 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde 4 gün boyunca yapılan çalışmalarda çalıntı oldukları belirlenen 233 motosiklet ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde çalıntı motosikletlere yönelik çalışma yaptı. Viranşehir, Akçakale, Suruç, Siverek, Hilvan ve Harran ilçelerinde 4 gün süren şok baskınlar neticesinde 4 bin motosiklet sorgulandı. Yapılan sorgulamalar sonunca piyasa değeri 600 bin lira olan 233 motosiklet ele geçirilirken 108 kişi hakkında işlem yapıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Şanlıurfa'da 4 Günde 233 Çalıntı Motosiklet Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • candost: bu arada emniyet mensuplarınıda tebrik ediyorum.. son zamanlar urfa emniyeti ve ilçe teşkilatları canla başla çalışıyorlar 0 0 Yanıtla
  • candost: ateist japonyada insanlar motorsikletlerinin anahtarlarını bile uzerinde bırakıyorlar.. bilin istedim aslolan inanc değil.. ahlaktır.. bir an evel toplumu ahlaklı bir hale getirmek gerekiyor. 0 0 Yanıtla

Advertisement