Şanlıurfa'da Baraja Giren 3 Çocuk Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Baraja Giren 3 Çocuk Boğuldu

Şanlıurfa\'da Baraja Giren 3 Çocuk Boğuldu

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde serinlemek için Atatürk Baraj gölüne giren ikisi kardeş üç çocuk boğularak hayatını kaybetti.

07.08.2014 22:51  Güncelleme: 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Bozova'da serinlemek için Atatürk Baraj gölüne giren 9 yaşındaki Rahime Aslan, 18 yaşındaki ablası Sema Aslan ile 11 yaşındaki kuzenleri Mehmet Emin Kahraman boğularak yaşamını yitirdi.Boğulan ikisi kardeş 3 çocuğun cesedi, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Alınan bilgiye göre, serinlemek için akşam saatlerinde girdikleri Atatürk Barajı'nda boğulan 9 yaşındaki Rahime ve ablası 18 yaşındaki Sema Aslan ile kuzenleri 11 yaşındaki Mehmet Emin Karahan'ın cenazeleri, Bozova Devlet Hastanesi'ndeki ilk incelemenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi.

CESETLERİ ADLİ TIP'A GETİRİLDİ

Güvenlik güçleri ve yakınları eşliğinde Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna konulan cenazelerin, otopsi işlemlerinin ardından, yarın sahiplerine teslim edilmesinin planlandığı öğrenildi.

ABLASI KURTARMAK İÇİN SUYA GİRDİ

Olayı gören vatandaşlar ise çocuklardan küçük olan ikisinin serinlemek için baraja girdiğini, üçüncü çocuğun ise onları kurtarmak amacıyla suya girdiğini, ancak üçünün de bir süre sonra suda kaybolduğunu söyledi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Sualtı Arama Polisi ekiplerine haber verdiklerini anlatan vatandaşlar, yaklaşık yarım saat süren aramaların ardından 3 çocuğun cesedinin sudan çıkarıldığını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Baraja Giren 3 Çocuk Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MEHMETDURĞUN: ALLAH RAHMET EYLESİN EY YETKİLİLER ALLAHTAN KORKUN BU ÖLÜMLERE BİR ÇARE BULUN HERGÜN BOĞULMA HABERLERİ YAZIK VALLAHİ YAZIK AZDA OLSA BU ÜLKEDE İNSANLARA DEYER VERİN 7 0 Yanıtla
  • kara kartal: Allah rahmet eylesin. . . 7 0 Yanıtla
  • Abuzer Dağ: Allah Rahmet eylesin ve ailelerine ve tüm yakınlarına sabır versin. 2 0 Yanıtla

Advertisement