Şanlıurfa'da Filistin için destek çadır kuruldu - Son Dakika
Yaşam

Şanlıurfa'da Filistin için destek çadır kuruldu

Şanlıurfa'da Filistin için destek çadır kuruldu Filistin'e yönelik saldırılarına tepkiler sürüyor.

20.05.2021 17:32  Güncelleme: 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Filistin için destek çadır kuruldu

ŞANLIURFA - Filistin'e yönelik saldırılarına tepkiler sürüyor. Şanlıurfa'da bir araya gelen STK'lar Filistin'e yardım çadırı kurdu. Ülke genelinde devam eden desteklere bir yenisi de Şanlıurfa'dan geldi. Filistin halkına yapılan zulme sessiz kalmayarak İsrail'i protesto eden Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar bir araya gelerek tepki gösterdi. Şanlıurfa'da bulunan Rabia Meydanında kurulan Filistin'e Destek Çadırı önünde STK ve vatandaşlar basın açıklamasına katılarak tepki gösterdi. STK ve vatandaşlar zulme sessiz kalınmaması yönünde herkesin destek vermesini istedi.

Rabia meydanında gerçekleştirilen basın açıklamasına, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu katıldı. Bir araya gelerek yapılan açıklamada destek çağrıları yapılırken Filistin Devleti destek için kurulan çadırın ise ziyaret edilmesi istendi.

Şanlıurfa\'da Filistin için destek çadır kuruldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Şanlıurfa'da Filistin için destek çadır kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.

  • Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü
    09:44 Kazdağları bahar ile birlikte yeşilin binbir tonuna büründü

    Kazdağları bahar aylarının gelmesiyle birlikte yeşilin binbir tonuna büründü. Mest eden manzara dron ile görüntülendi. Kazdağları'nın doğası bahar aylarının gelmesiyle canlandı. Meşe, kayın ve çınar ormanlarının bulunduğu bölgelerde ağaçların uyanmasıyla birlikte yeşilin binbir tonu görülmeye değer bir manzara oluşturdu. Flora ve faunası ile dikkatleri çeken ve milli parkı da içinde barındıran Kazdağları binlerce tür endemik bitkiye de ev sahipliği yapıyor. Kazdağları'ndaki yeşilin binbir tonu dron ile görüntülendi.

  • Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor
    09:41 Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda hayata geçirdiği sahil projesi, yerel halk ve bisiklet tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürücüleri, Kuşadası'nın sahil bandı boyunca yolun uzatılmasını ve sahil siteleri ile birleştirilerek Milli Park'a kadar gidebilmeyi istiyor. Proje, hem şehiriçi ulaşımı kolaylaştırıyor hem de çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor.

  • Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'
    09:32 Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu: 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor'

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerin ardından Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu depremin merkez üssüne gelerek incelemelerde bulundu. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcıoğlu, 'Durum tespit çalışmaları devam ediyor' dedi.

  • Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı
    09:26 Hatay'da depremzedeler yeni konutlarında yaşamaya başladı

    Hatay'ın Payas ilçesinde yapılan TOKİ konutlarına taşınan depremzedeler, yeni evlerinde yaşamanın heyecanını yaşıyor. Abik ailesi, yeni yuvalarında kurban keserek ailelerini ağırladı. Depremzedeler, devlet ve milletin yardımlarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi.


Advertisement