Şanlıurfa'da Hakemler Atletik Testte Ter Döktü - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Hakemler Atletik Testte Ter Döktü

Şanlıurfa\'da Hakemler Atletik Testte Ter Döktü

Şanlıurfa'da, Merkez Hakem Kurulu tarafından 2016-2017 futbol sezonunda görev yapacak olan hakemlerin belirlenmesi için atletik testten geçirdi.

14.08.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, Merkez Hakem Kurulu tarafından 2016-2017 futbol sezonunda görev yapacak olan hakemlerin belirlenmesi için atletik testten geçirdi. 40 derece hava sıcaklığında testten geçirilen 131 hakem, parkurları tamamlamak için ter dökerek zor anlar yaşadı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 2016-2017 Futbol sezonunda görev alacak olan hakemlerin belirlenmesi için yılda 3 defa yaptığı atletik test çalışmasını bu yıl Şanlıurfa'da yaptı. 17 ilden gelen 131 hakem GAP Arena Stadyumunda kıyasıya mücadele verdi. 30-40 ve 75 metre koşularda hakemlerin atletik yapıları test edildi. Atletik testte başarılı olan yeni sezonda maçlarda görev alacak. Merkez Hakem Kurulu üyesi eski hakemlerden Serdar Tatlı'da stadyumda yapılan atletik test çalışmalarını yakından izledi. Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Klasman Hakemler Antrenman Sorumlusu Resul Halat, "17 ilden 131 hakemimiz burada atletik testten geçecek. Atletik testten başarılı olan hakemlere maç verilecektir. Başarılı olmayanlara 2. Atletik testte kadar maç verilmeyecektir. Sezon öncesi yapılan bu atletik testler yılda 3 defa yapılıyor ve bu testlerden başarılı olan hakemlere maç veriliyor? dedi. Merkez Hakem Kurulu üyesi eski hakemlerden Serdar Tatlı, ise "Merkez Hakem Kurulu Yusuf Namoğlu başkanlığında yeni bir oluşuma gitti. Oluşan kurul içerisinde bizde görev aldık. Türk hakemliğinin kalkınması gelişmesi için çalışacağız. Bende bu bölgenin sorumlusu oldum. 17 ilden sorumlu haldeyim. Atletik test çalışmaları için buraya geldik. 131 hakemimizin atletik performansını ölçeceğiz. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Hakemler Atletik Testte Ter Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı
    11:09 Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin atık karton bölümünde çıkan yangın, panik yarattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yangının sebebini araştırmak için çalışmalara başladı.

  • Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor
    11:09 Öğrencilerin Yapay Zeka Kullanarak Ödev Yapma Alışkanlığı Artıyor

    ChatGPT gibi sohbet botlarının hayatımıza girmesiyle öğrencilerin ödevlerini yapay zekaya yaptırma alışkanlığı da artıyor. Turnitin'in raporuna göre, öğrencilerin projelerinin büyük bir kısmı yapay zeka tarafından oluşturuluyor. Yapay zekalı metinlerin tespit edildiği ödevlerin sayısı her geçen ay artıyor ve öğrencilerin yapay zeka kullanma alışkanlığı değişiyor.

  • Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Bahar Konserine Davet Ediyor
    11:07 Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Bahar Konserine Davet Ediyor

    Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, tüm Nazillileri, Nazilli Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilecek olan Bahar Konserine davet etti.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarını kendi atölyesinde bakım ve onarım yapıyor
    11:07 Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarını kendi atölyesinde bakım ve onarım yapıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını belediyede görevli ustalar tarafından yapıyor. Bu sayede maliyetler azaltılıyor ve kullanım ömrü uzatılıyor.


Advertisement