Şanlıurfa'da Hırsız Operasyonu - Son Dakika
28 MAYISSEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN
Şanlıurfa'da Hırsız Operasyonu

Şanlıurfa'da Hırsız Operasyonu

01.01.2012 16:43

Şanlıurfa'da, girdiği işyerinde açtığı çelik kasada umduğunu bulamayınca, içeride bulunan televizyon ve muhabbet kuşunu çaldığı iddia edilen şüpheli, polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da, girdiği işyerinde açtığı çelik kasada umduğunu bulamayınca, içeride bulunan televizyon ve muhabbet kuşunu çaldığı iddia edilen şüpheli, polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Dün gece geç saatlerde polisi arayanlar, Yenişehir Mahallesi'ndeki bir işyerine hırsız girdiğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine giden polisler; işyerine giren şüphelinin, çelik kasayı açıp içindeki 200 dolar ile bir televizyon ve kafesteki muhabbet kuşunu çaldığını saptadı. Mahalle sakinlerinin ifadesine başvuran polis, hırsızlığın ardından olay yerinden plakası alınamayan otomobille kaçan 2 şüphelinin eşkalini belirleyerek çalışma başlattı. Bölgede çalışma başlatan polis, Karaköprü Beldesi yakınlarında şüphelilerin kaçtığıyla aynı renkte bir otomobili durdurmak istedi. Ancak 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobil, polislerin kovalamacası sonucu durduruldu. Otomobilde bulunan üzerinde sahte kimlik çıkan Ahmet E. gözaltına alınırken, araçta da işyerinden çalınanlar ele geçirildi.

Polis, olay sonrası kaçan ve isminin Mehmet Behzat I. isimli şüphelinin de yakalanması için çalışma başlattı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgusu tamamlanan Ahmet E., öğle saatlerinde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Sorgusunda susma hakkını kullanan Ahmet E., 'hırsızlık', 'sahte kimlik bulundurma' suçlarından adliyeye sevk edildi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Hırsız Operasyonu - Son Dakika


Advertisement