ŞANLIURFA'DA KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINDA 26 GÖZALTI - Son Dakika
Güncel

ŞANLIURFA'DA KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINDA 26 GÖZALTI

ŞANLIURFA'da jandarma ekiplerince oluşturulan uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan kamyon ve TIR'larda eğitimli köpeklerle yapılan aramada gümrük kaçağı sigara ve cep telefonu ele geçirilirken, 26 şüpheli gözaltına alındı.

30.03.2023 11:38  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANLIURFA'da jandarma ekiplerince oluşturulan uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan kamyon ve TIR'larda eğitimli köpeklerle yapılan aramada gümrük kaçağı sigara ve cep telefonu ele geçirilirken, 26 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Ceylanpınar, Birecik, Siverek ve Viranşehir ilçe girişlerinde uygulama noktası oluşturdu. Ekipler, uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan kamyon ve TIR'da eğitimli köpeklerle yapılan aramada, araçların gizli bölmelerine yerleştirilmiş 4 bin 120 paket gümrük kaçağı sigara, 172 gümrük kaçağı cep telefonu, 725 gümrük kaçağı elektronik sigara, 150 kilo nargile tütünü, 600 gram esrar ve 100 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Sigara ve kaçak telefonlara el koyan jandarma 26 şüpheliyi gözaltına aldı.

ŞANLIURFA\'DA KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINDA 26 GÖZALTI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ŞANLIURFA'DA KAÇAKÇILIK OPERASYONLARINDA 26 GÖZALTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement