Kamyon köprüden araçların üzerine devrildi: 5 yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Kamyon köprüden araçların üzerine devrildi: 5 yaralı

Kamyon köprüden araçların üzerine devrildi: 5 yaralı Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi Şanlıurfa'da köprülü kavşakta virajı alamayan kamyon, alttan geçen araçların üzerine düştü.

09.11.2020 19:24  Güncelleme: 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyon köprüden araçların üzerine devrildi: 5 yaralı

Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da köprülü kavşakta virajı alamayan kamyon, alttan geçen araçların üzerine düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi yaralanırken bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şanlıurfa - Diyarbakır karayolunun Karaköprü ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesindeki Narlıdere Köprülü kavşağında yaşandı. İddiaya göre köprülü kavşağın üzerinde virajı alamayan kamyon, altan geçen araçların üzerine devrildi. Kazada araçlar hurdaya dönerken 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Kamyon köprüden araçların üzerine devrildi: 5 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Kamyon köprüden araçların üzerine devrildi: 5 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Elif : Çok elim bir kaza. Çok üzüldüm. Allah acil şifalar nasip etsin. Ama şu değerlendirmeyi yapmadan geçemeyeceğim. Kamyon, çimento arabaları belediye otobüsleri vs. bu araç sürücüleri çılgın gibi sürüyor. Urfa 'da zaten pek kurala uyan da yok. Her gün bu kazanın olduğu yolu kullanıyorum ve her gün bir araba sıkıştırıyor saygı da yok.o yolda yakın mesafede makas atan mı dersin,birden önüne atan mı dersin,yola atlayan yayalar mı dersin! Ha bir de Urfa' nın her yerini aynı anda deşip aylarca yolları yapamayan yerel idare mi dersin! 0 0 Yanıtla

Advertisement