Şanlıurfa'da Kış Hizmetleri - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Kış Hizmetleri

Şanlıurfa\'da Kış Hizmetleri

Şanlıurfa'nın Siverek ve Viranşehir ilçelerinde belediye ekipleri, kar yağışı nedeniyle yollarda temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

02.02.2017 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Siverek ve Viranşehir ilçelerinde belediye ekipleri, kar yağışı nedeniyle yollarda temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Siverek Belediyesi, kent merkezinde yaşamı olumsuz etkileyen kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde cadde ve sokakların yanı sıra kaldırımlarda gece ve gündüz kar temizleme işlemleri yapılıyor. Belediye Fen ve Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri iş makineleriyle şehir merkezinin cadde ve sokaklarından biriken karı kamyonlarla ilçe dışına taşıyor.

Viranşehir Belediyesi de yoğun kar nedeniyle buzlanan yollara tuz ve kum serpme çalışması yapıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi, yaptığı açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi.

İlçede trafik akışının daha iyi sağlanabilmesi için yollara tuz ve kum serptiklerini belirten Çiftçi, "İlçenin büyük cadde ve sokaklarına tuz dökerek buzu eritmeye çalışıyoruz. Şu an şehir merkezinde ve mahallelerimizde kapalı yolumuz bulunmuyor. Kar yağışı başladığı günden beri ekiplerimiz gece gündüz çalışarak yolları açıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Kış Hizmetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement