Komşu Aileler Arasında Taşlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga! Yaralılar Var - Son Dakika
3.Sayfa

Komşu Aileler Arasında Taşlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga! Yaralılar Var

Şanlıurfa'da iki komşu aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada, 5 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Polisin güçlükle ayırdığı kavgaya karışan bir ailenin mensupları, zırhlı araçla olay yerinden kaçtı.

23.02.2019 22:09  Güncelleme: 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da komşu iki aile arasında çıkan, taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgaya karışan bir ailenin mensupları zırhlı araçlarla olay yerinden uzaklaştırıldı.

Komşu Aileler Arasında Taşlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga! Yaralılar Var

İKİ KOMŞU AİLE ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Kavga, akşam saatlerinde Bağlarbaşı Mahallesi'nde aynı binada oturan iki aile arasında meydana geldi. İddiaya göre, komşu aileler arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 5 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Komşu Aileler Arasında Taşlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga! Yaralılar Var

ZIRHLI ARAÇLARLA OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTILAR

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine aralarında özel hareket polislerinin olduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada yaralılar ambulanslarla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Mahallede tepkiye yol açan kavga üzerine polis olayın daha fazla büyümemesi için kavgaya karışan bir aileyi zırhlı polis aracıyla olay yerinden uzaklaştırdı. Kavgayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Komşu Aileler Arasında Taşlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga! Yaralılar Var
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Komşu Aileler Arasında Taşlı, Bıçaklı, Sopalı Kavga! Yaralılar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bekir: Cahiliyet birakiin yesinler birbini medeniyet düsüncesiz toplum 12 7 Yanıtla
  • CİX: HİÇ ŞAŞIRMADIM SEBEP CEHALET 11 0 Yanıtla
  • Eda: Doğu ve güney rezil ettiler büyük şehirlerdeki varoş erkek kadınların hepsi buralardan gelme aşiret düğünü diyorlar altın takıldı kiloyla medeniyet nerde görgü efendilik o yok .vihangirli solcu ketengiyinen cocuklarıda insan hskkı der bunların sehirde doganları solcu modearnnn oluyorya ! Hey modernler uyusturucu bunlarda gırtlak doymamadı bunlarda mafya bunlarda karı kız satması bunlarda eskiyalık bunlarda çirkeflik varosluk bunlarda bunlar okursa sokakları taslar devlete isyan eder devletten iş ister calısmaz adamını dokar zam ister habire hırsızlık yapar devleti suclar üretmez tüketir hepde serzenir . Yazık gercekten yazık bu dogu ve güneyde hic hic edep kalmamış bir mebze bile ya lafa gelince ölecez ha dünya boş haaaa derler sen geri dur biz yiyek hesabı . Sehirlerde nerde solcu görürseniz bilinki kökeni aç varoştur en cokda bohem onlar ister bütün salak edebiyatları varolup kabul görmek icindir inanın parayı bulunca sapıtırlar . Onların ilk halleri budur birde köyde berdelleri vardır sapıklık rezillik neler neler okudukca sosyolojik kac cesit olgu kanseri yaymıslar görüyoruz 5 3 Yanıtla
  • pikacu: bu tür olaylara hazırlıklı olmalıyız silah ve cephane sıkıtıntısı yaşamamak için önceden birikim yapmak gerekir 0 5 Yanıtla
  • melek: eğitim şart 4 0 Yanıtla

Advertisement