Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza: 13 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza: 13 Yaralı

Şanlıurfa\'da Zincirleme Kaza: 13 Yaralı

Şanlıurfa'da, rampadan inişte freni boşalan kamyon, önünde ilerleyen 2 otomobil, minibüs ve kamyonete çarptı.

12.10.2015 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, rampadan inişte freni boşalan kamyon, önünde ilerleyen 2 otomobil, minibüs ve kamyonete çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 3'ü ağır 13 kişi yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Akabe Mahallesi'ndeki SSK Köprülü Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Kent merkezine ilerleyen sürücüsü öğrenilmeyen 79 DF 944 plakalı kamyon, rampadan indiği sırada freni boşalınca kontrolden çıktı ve önünde ilerleyen 63 PP 532 ve 63 ZU 602 plakalı otomobiller ile 63 S 0287 plakalı minibüs ve 01 VD 782 plakalı kamyonete çarptı. Zincirleme kazada araçlar hurdaya dönerken, kamyon ise bariyerlere çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan ve bazıları araçlarda sıkışan; Abdülaziz Yıldırım, Ali Türkmen, Cemile Mola, Osman Civciv, Nabi Direkli, Saadettin Söylemez, Adile Mor, Halil Mor, Fehmi Meral, Mehmet Yunus Alkan, Mehmet Emin Taş, Yakup Çimen ve Bakır Bozkurt, ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü. Tedavisine başlanan yaralılardan 3'ünün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol ise araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza: 13 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • tekin izol: allah inş herkesin yar yardımcısı olsun dualarım onlarla olsn 1 0 Yanıtla
  • dua: Bir tanesi Arkadaşımın babası dua edin lutfen 1 0 Yanıtla
  • Memet: Allah şifa versin ölenlere de allah rahmet eylesin allah aylelerine sabır versin 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement