Şanlıurfa'daki Cinayet Zanlısının Yakınları Aksaray'da Gözaltında - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'daki Cinayet Zanlısının Yakınları Aksaray'da Gözaltında

Şanlıurfa\'daki Cinayet Zanlısının Yakınları Aksaray\'da Gözaltında

ŞANLIURFA'da alacak- verecek meselesi nedeniyle kardeşini öldürdüğü iddia edilen Salih Yaşar'ın, eşi ve çocukları ve 2 yakını, Aksaray'da polis tarafından gözaltına alındı.

02.11.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞANLIURFA'da alacak- verecek meselesi nedeniyle kardeşini öldürdüğü iddia edilen Salih Yaşar'ın, eşi ve çocukları ve 2 yakını, Aksaray'da polis tarafından gözaltına alındı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Aksaray- Adana karayolu kent merkezi girişinde saat 01.00 sıraların rutin yol kontrolü uygulaması yaptığı sırada şüphe üzerine 63 V 2110 plakalı otomobili durdurmak istedi. Sürücü ise 'Dur' ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. Yaklaşık 4 kilometre süren kovalamacanının ardından araç durduruldu. Araçta yapılan aramada koltuk ve kapılarda kan izine rastlandı, bagajdaki poşette de para bulundu.

Bunun üzerine sürücü Murat Er ve yanında bulunan Özgür Kocaman, Kadriye Yaşar ve Yaşar'ın 5 çocuğu şüphe üzerine gözaltına alındı. Yapılan inceleme Kadriye Yaşar'ın, Şanlıurfa'da geçen pazartesi günü kardeşi Veysel Yaşar'ı öldürdüğü iddiasıyla polis tarafından aranan Salih Yaşar'ın eşi olduğu ortaya çıktı. Kadriye Yaşar, polise verdiği ilk ifadesinde aracı eşi Salih Yaşar'ın kullandığını belirterek, "Eşim 2-3 gündür işe gelmiyor. Beni dün sabah aradı, " Otomobili evin önüne bıraktım, seni ve çocuklarımı artık istemiyorum, defolun gidin buradan" dedi. Bende yakınım olan Murat Er ve Özgür Kocaman'dan yardım istedim" dediği öğrenildi.

Şüpheliler, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

- Aksaray

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'daki Cinayet Zanlısının Yakınları Aksaray'da Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement