Şanlıurfa'dan Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa

Kimse Yok mu Derneği Şanlıurfa Şubesi'nce yardım kampanyalarına destek veren kişilere plaket verildi.

25.05.2012 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kimse Yok mu Derneği Şanlıurfa Şubesi'nce yardım kampanyalarına destek veren kişilere plaket verildi.

Vali Celalettin Güvenç, Ömer Türkmen İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, çok büyük açıların yaşandığı zamanlarda insanların birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu belirtti.

Derneğin çalışmaları kapsamında düzenlenen kampanyaların önemli olduğunu ifade eden Güvenç, hayırseverleri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.

Derneğin Şanlıurfa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Halhallı da derneğin yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlattı.

Somali için 300 bin TL ayni, 230 bin TL de nakdi yardım topladıklarını aktaran Halhalı, Van depreminden sonra da bölgeye 650 bin TL ayni yardım yaptıklarını kaydetti.

Halhalı, depremzedelerin bir kısmını Şanlıurfa'da misafir ettiklerini de ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, derneğin yardım kampanyalarına maddi destek verdi.

Etkinliğin sonunda hayırseverlere plaketleri dağıtıldı.

-"Mavi Kapak" kampanyası

Siverek Bedensel Engelliler Derneği'nce "Mavi Kapak" kampanyası başlatıldı.

Dernek Başkanı İbrahim Kırbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,kampanyanın afiş ve diğer giderlerinin Belediye Başkanı Ali Murat Bucak tarafından karşılandığını belirtti.

Amaçlarının ilçede yaşayan engellilerin tekerlekli sandalyeye ihtiyacını gidermek olduğunu ifade eden Kırbaş, kampanyaya her vatandaştan destek vermesini beklediklerini kaydetti.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement