Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Birecik Kaymakamlığınca halk günü toplantısı düzenlendi.

11.10.2017 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birecik Kaymakamlığınca halk günü toplantısı düzenlendi.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bir taziye evinde gerçekleştirilen toplantıda Kaymakama Kadir Perçi, Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çopur, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Kaymakam Perçi, yaptığı açıklamada, vatandaşların sorunlarını yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek istediklerini belirtti.

Toplantıların çok verimli geçtiğini ifade eden Perçi, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığı ve samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantıları çok faydalı olmaktadır. Vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza 24 saat hizmet verme anlayışındayız. Toplantı günleri dışında da her zaman hizmete hazırız ve vatandaşlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açık. Biz vatandaşlarımız için buradayız, koltukta oturmak için gelmedik."

"Asırlık Çınarlarımızın Gül Yüzleri Gülsün" projesi

Viranşehir Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, "Asırlık Çınarlarımızın Gül Yüzleri Gülsün" projesi kapsamında 92 yaşındaki Nofi Adrin'i ziyaret etti.

Kaymakam Çimşit ile beraberindekiler, Kervansaray Mahallesi'nde ikamet eden Adrin nineyi evinde ziyaret etti, içinde Kur'an-ı Kerim, seccade ve tespih bulunan sepeti hedi etti.

Çimşit, yaptığı açıklamada, amaçlarının asırlık çınarların yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu belirterek fırsat buldukça ziyaretleri sürdüreceklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement