Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Politika

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Hasta Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) personelleri, MHP Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti.

15.10.2018 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasta Bilgi Yönetim Sistemi (HBYS) personelleri, MHP Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Mahmut Güneş ile görüşen HBYS personelleri, taşeron düzenlenmesi yasası dışında bırakıldıklarını belirterek durumlarını anlatan bilgi ve belgelerden oluşan dosyayı teslim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güneş, yaptığı açıklamada, konuyu takip ettiklerini, taşeron düzenlenmesiyle ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi.

Sorunun çözümü konusunda yardımcı olacaklarını dile getiren Güneş, kadroya geçmeyen personelin kadroya alınması konusunda gerekli girişimleri yapacaklarını ifade etti.

HBYS personelleri, daha sonra MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ile telefonla görüşerek taleplerini iletti.

Viranşehir'de imar barışı başvuruları

Viranşehir'de bir grup mahalle sakini, imar barışından yararlanmak için belediyeye başvurdu.

Hürriyet Mahallesi'nde yaşayan bir grup vatandaş, Belediye Başkanı Arslan Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek evlerinin hazine arazisi üzerinde bulunduğunu belirterek, sorunlarının çözümü konusunda yardım talep etti.

Çiftçi, yaptığı açıklamada, yaşanılan mağduriyetin giderilmesi amacıyla mahalle sakinlerini Maliye'ye yönlendirdiklerini söyledi.

Sorunun çözümü konusunda vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirten Çiftçi, "Vatandaşlarımızın mağdur olmasını istemiyoruz. Belediye olarak konunun takipçisi olacağız. İnşallah vatandaşlarımız da imar barışından faydalanıp daha da fazla mağduriyet yaşamazlar." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement