Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Haliliye Belediyesi tarafından ilçe kırsalındaki 260 kırsal mahallenin yol çalışması tamamlandı.

21.11.2018 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Belediyesi tarafından ilçe kırsalındaki 260 kırsal mahallenin yol çalışması tamamlandı.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un "merkez ve kırsal mahalle ayrımı olmayacak" sloganıyla hareket eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarında merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmıyor.

Ekipler, sürdürdüğü çalışmalarla kırsal mahallelerin yol ihtiyacını, soruna dönüşmeden çözüme kavuşturarak, yeni yolları halkın hizmetine sunuyor.

Bugüne kadar 260 kırsal mahallenin yol çalışmalarını tamamlayan ekipler, 1 milyon 801 bin 750 ton malzemeyi yol çalışmalarında kullandı.

Esenyayla kırsal Mahallesinde yürütülen çalışmalarla ilgili görüşlerine yer verilen muhtarı Ahmet Demir, "Mahalle içi yollarımızı ve evlerimize giden tüm yolları istediğimiz şekilde yapıldı. Çalışmalarından çok memnunuz. Allah herkesten razı olsun." dedi.

Şanlıurfa'da kütüphane açılışı

Harran'a gelen yazar Sinan Yağmur öğrencilerle buluşup, kütüphane açılışına katıldı.

Harran Belediyesinin daveti üzerine kente gelen Yağmur, belediye kültür merkezinde söyleşiye katılıp, tasavvuf, ilahi aşk, Mevlana, Şems ve Hazreti Muhammed'in (S.A.V) hayatına ilişkin bilgi verdi.

Daha sonra ilçe merkezinde gerçekleştirilen kütüphane açılışına katılan Yağmur, kütüphanelerin önemine değindi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    17:37 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve İlçe Belediye Başkanları Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, beraberindeki ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu. Tugay, Anıtkabir Özel Defteri'ne duygusal bir mesaj yazarak, halkın iradesiyle seçilmiş temsilciler olarak görevlerini yerine getireceklerini vurguladı.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı
    17:33 Niğde'de Uluslararası Resim Sergisi Açıldı

    Niğde'de 8 ülkeden 21 sanatçının eserlerinin yer aldığı Uluslararası Resim Sergisi, Niğde Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıldı. Vali Cahit Çelik, serginin açılışında yaptığı konuşmada, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yaptı. Sergi, 3 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

  • Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu
    17:29 Manisa Belediye Başkanı Lüks Makam Odası Hakkında Konuştu

    Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, AKP'li eski başkan Mehmet Çerçi'nin yaptırdığı lüks makam odası hakkında açıklamalarda bulundu. Balaban, imkanlarının olduğu an daha mütevazı bir makam odasına geçmeyi istediğini söyledi.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.

  • Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi
    17:23 Erzurum'da İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto eden sağlık çalışanları sessiz yürüyüş gerçekleştirdi

    Erzurum'da hekimler ve sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla 'sessiz yürüyüş' gerçekleştirdi. Türk ve Filistin bayrakları eşliğinde taşıdıkları dövizler ve pankartlarla Yakutiye Medresesi'ne kadar yürüyen grup, Filistin halkı için dua etti. Protestonun 23. haftasında olduklarını belirten grup adına konuşan bir öğrenci, zulüm son bulana kadar her hafta sessiz yürüyüşe devam edeceklerini söyledi.


Advertisement