Şanlıurfa'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan kısa kısa

Şanlıurfa\'dan kısa kısa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "Açık Havada Arabada Konser" etkinliğinde Sanatçı Selçuk Balcı sahne aldı.

24.10.2020 11:37  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği "Açık Havada Arabada Konser" etkinliğinde Sanatçı Selçuk Balcı sahne aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen etkinliğe araçlarıyla gelen katılımcılar, ateşleri ölçüldükten sonra alana alındı.

Araçların sosyal mesafeyi koruyacak şekilde konumlandırıldığı organizasyonda, vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı ve çeşitli ikramlar yapıldı.

Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamındaki önlemlere uyularak gerçekleştirilen etkinlik boyunca katılımcılar, Selçuk Balcı'nın şarkılarına araçlarının içerisinden eşlik etti.

Viranşehir Belediyesi işçilerle toplu iş sözleşmesi imzaladı

Viranşehir Belediyesi, işçilerle toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hizmet-İş Sendikası Şanlıurfa 2 Nolu Şube Başkanı Bozan İzol ile Belediye Başkanı Salih Ekinci arasında imzalanan sözleşme ile işçilerin ücretlerine yüzde 50 zam yapıldı.

Belediye Başkanı Salih Ekinci, sözleşme ile işçilerin maddi olarak daha da rahatlayacağını, işçilere birçok sosyal hak da tanındığını belirtti.

Çalışanların refah düzeyini yükseltmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Ekinci "Belediyemizin imkanları doğrultusunda böyle bir zam yaptık. Sözleşmemiz hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Sendika Başkanı İzol da Ekinciye teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement