Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Siverek Belediyesi'nin çalışmaları

29.07.2013 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Belediyesince 4 mahallede park yapılacak.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Ali Bucak, yaptığı açıklamada, Abdalağa, Hayriye, Yenişehir ve Şirinkuyu Mahallesinde yeni park yapılacağını kaydetti.

Toplamda 16 bin 200 metrekare alan üzerinde parkların yapılacağını ifade eden Bucak, şunları söyledi:

"Siverek nüfus ve konut alanı olarak gelişen bir yerleşim birimimiz. Yeni yerleşim alanlarında eğitim sağlık yapıları kadar yeşil alanlar da önem taşıyıp insanlarımızın ihtiyaç duyduğu alanlardır. Belediye Başkanımızın talimatıyla yeni yerleşim alanlarına yeni parklar yapmaya başladık. Amacımız daha çağdaş, yeşil ve yaşanılır bir kent oluşturmaktır bu alandaki çalışmalarımız devam ediyor."

Vali Güvenç'in kabulu

Vali Celalettin Güvenç, Kahtalı Mıçı olarak tanınan sanatçı Mustafa Aslan'ı kabul etti.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Vali Güvenç'e nezaket ziyarettinde bulunan Aslan, bir süre sobet etti. Şanlıurfa'da yaşamayı düşündüğünü ifade eden Aslan, gösterdiği ilgiden dolayı Vali Güvenç'e teşekkür etti.

Ramazan Bayramına doğru

Kimse Yokmu Derneği bünyesinde faaliyet yürüten "İyilik Mağazası"nın bayrama hazır olduğu bildirildi.

Dernek Temsilcisi Fevzi Şahin, yaptığı açıklamada hayırseverlerce bayram öncesinde mağazanın eksikliklerinin giderildiğini söyledi.

Yardım alacak ailelerin önceden dilekçe vermesini isteyen Şahin,şunları kaydetti:

"Aileler dilekçeyle derneğimizin İpekyoldaki şubemize müracaat edip, kaydını yaptırdıktan sonra verilecek eşyaları karara baglıyoruz ve telefonla ihtiyaç sahibi aileyi ariyoruz. İhtiyaç sahibi aile magazaya geliyor normal bir mağazada alış verişini yapar gibi hakkı olan yardım malzemelerini alıp gidiyor. Amaç lazım olabilecek her şeyi bulmalarını sağlamak." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement