Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Öğrencilerin yıl sonu sergisi.

28.05.2014 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale ilçesinde öğrencilerin yılı boyunca yaptıkları resim ve teknoloji tasarım çalışmalarından oluşan yıl sonu sergisi açıldı.

Akçakale Spor Salonunda düzenlenen ve merkez ile köylerden okulların da katıldığı serginin açılışı, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Koordinatörü Ahmet Alptekin ve Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız tarafından yapıldı.

Tekyıldız, bu tür sergilerin öğrencilerin başarılarını arttırmaya yönelik olduğunu ifade ederek, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Öğrencilerin yıl boyunca yaptığı el emeği eserleri başarılı bulduğunu belirten Tekyıldız, bu başarılı çalışmaları tüm ilçe geneline yaymak için çalışacaklarını kaydetti.

Açılışa, Halk Eğitim Müdürü, Mustafa Başak, Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Müdürü Hüseyin Ortaç, müdür yardımcısı Bekir Engül, ile öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.

Akçakale Hastanesi'nden Akçakalespor'a plaket

Akçakale Hastanesi Başhekimi Yılmaç Gerger, Malatya'da Türkiye Futbol Federasyonun düzenlediği U19 Türkiye Şampiyonası'nın 2. kademe müsabakalarına katılan ve elenen Akçakalespor'un Başkanı Bozan Yavuz, teknik direktörü Emin Önhan ve sporcuları makamında kabul etti.

Sporcuları yönetimi ve teknik heyeti tebrik eden Gerger, takımın buralara gelmesinin bile bir başarı olduğunu belirterek, ellerinden geldiği kadar her zaman futbolcuların yanlarında olacaklarını kaydetti.

Gerger, ziyaretin ardından Başkan Yavuz'a hastane adına plaket takdim etti.

Yavuz ise kendilerini kabul eden ve tebrik eden Gerger'e takımı adına teşekkür etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement