Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, "Temiz Çevre Temiz Toplum" kampanyası kapsamında lise öğrencileriyle atık topladı.

05.05.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, "Temiz Çevre Temiz Toplum" kampanyası kapsamında lise öğrencileriyle atık topladı.

Siverek- Viranşehir karayolu yakınlarındaki piknik alanında düzenlenen etkinlikte Yılmaz, Türk Telekom Lisesi öğrencileriyle atıkları toplayarak temizlik yaptı.

Öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Yılmaz, daha yaşanabilir bir Siverek için tüm imkanlarıyla çalıştıklarını söyledi.

Temiz bir ilçe için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirten Yılmaz, "Türk Telekom Lisesi idarecileri ve öğrencilerinin daha temiz bir çevreye dikkat çekmek, çevre temizliğinde farkındanlık oluşturmak amacıyla başlattıkları kampanyaya sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Belediye Meclisi üyeleriyle katıldık. Kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Okul Müdürü Yusuf Karataş da öğrencilerde çevre temizliği bilinci oluşturmak için kampanya başlattıklarını kaydetti.

Viranşehir'de Bilim Fuarı açıldı

Viranşehir Hürriyet Orta Okulu tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin hazırladığı 31 proje hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Okul Müdürü Abdurrahman Tan, amaçlarının öğrencilerde merak duygusunu geliştirmek olduğunu belirterek, "Bu projeyle öğrencilerin başarmanın verdiği duyguyu hissettiğini gördük. Bu da bizi oldukça mutlu etti. Bundan dolayı çok sevinçliyiz. Böylelikle öğrencilerimizin özgüvenleri artıyor." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement