Şanlıurfa Nilüfer Kadın Korosu Üyelerinden Balıklıgöl'de Konser - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Nilüfer Kadın Korosu Üyelerinden Balıklıgöl'de Konser

Nilüfer Kadın Korosu üyelerinden Balıklıgöl'de konserBURSA'da hiç bir müzik eğitimi almayan 32-78 yaşlarındaki 175 kadının bir araya gelmesiyle kurulan Nilüfer Kadın Korosu üyeleri, Şanlıurfa'nın simgesi Balıklıgöl'de konser verdi.

27.04.2019 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Kadın Korosu üyelerinden Balıklıgöl'de konser

BURSA'da hiç bir müzik eğitimi almayan 32-78 yaşlarındaki 175 kadının bir araya gelmesiyle kurulan Nilüfer Kadın Korosu üyeleri, Şanlıurfa'nın simgesi Balıklıgöl'de konser verdi.

Bursa'da kurulan Nilüfer Kadın Korosu üyeleri ziyaret ettikleri Şanlıurfa'nın simgesi Balıklıgöl'de balıklara yem atarak dilek tutu. Başlarına poşu takan koro üyeleri hep birlikte 'Urfa dağlarında gezer bir ceylan' türküsünü seslendirdi. Balıklıgöl'ü dolaşan ziyaretçilerin ilgi gösterdiği koro üyeleri, performanslarından dolayı yerli ve yabancı turistler tarafından alkışlandı.

Nilüfer Kadın Korosu Derneği Başkanı Aysel Gürel, sosyal projeler kapsamında konserler verdiklerini ve gelirlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirterek, "Bizler 175 kişilik amatör bir kadın korosuyuz. Tüm konserlerimizi sosyal projeler çerçevesinde veriyoruz. Buraya gelmeden önce 2 kırsal okula yardımda bulunduk. Batı ile doğu kardeşliğini ortaya koymak için buradayız" dedi.

Şanlıurfa Nilüfer Kadın Korosu Üyelerinden Balıklıgöl\'de Konser
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Nilüfer Kadın Korosu Üyelerinden Balıklıgöl'de Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement