Şanlıurfa Yollarına 60 Bin Ton Asfalt - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa Yollarına 60 Bin Ton Asfalt

Şanlıurfa Yollarına 60 Bin Ton Asfalt

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, altyapı çalışmaları kapsamında yıl sonuna kadar kentteki bulvar, cadde ve sokaklara toplam 60 bin ton asfalt kullanacaklarını söyledi.

28.06.2012 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, altyapı çalışmaları kapsamında yıl sonuna kadar kentteki bulvar, cadde ve sokaklara toplam 60 bin ton asfalt kullanacaklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana ilk günkü heyecanla çalıştıklarını belirten Habib Arslan, gerek altyapı gerekse de üstyapı konusunda önemli hizmetler yaptıklarını söyledi. Kent merkezindeki 21 mahallede hummalı şekilde çalıştıklarını söyleyen Arslan, "Asfalt sezonumuzu açtık. Yıl sonuna kadar kentin bulvarları, caddeleri ve sokaklarında 60 bin ton asfalt kullanmayı hedefliyoruz. Altyapıda eksikliği olan sokaklarımızda kilitli parke ve bazalt taş döşemesi yapacağız" diye konuştu.

Arslan, daha iyi bir kent yapabilmek adına yaptıkları çalışmalar sırasında oluşan görüntü ve gürültü kirliliğinden dolayı vatandaşlardan anlayış beklediklerini de sözlerine ekledi.

(HK/SS) - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa Yollarına 60 Bin Ton Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor
    13:25 Beşiktaş Yeni Teknik Direktör Arayışlarını Sürdürüyor

    Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, yeni teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve Sergen Yalçın ile görüşmediklerini belirtti. Aybaba, ayrıca yeni sezon öncesi kadro yapılanması konusunda çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ise, Beşiktaş'a yakışacak olan hocayı belirleyeceklerini ve sezon sonunda anlaşma yapacaklarını söyledi.

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement