Şanlıurfaspor'da Kapsal, Futbolcularını Uyardı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Kapsal, Futbolcularını Uyardı

Şanlıurfaspor\'da Kapsal, Futbolcularını Uyardı

Şanlıurfaspor, Bucaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlarda Teknik Hoca Reha Kapsal, maç öncesi futbolcularını dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

20.11.2013 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reha Kapsal ile anlaştıktan sonra idmanlara ağırlık veren sarı yeşilli ekip, Bucaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Sabah yapılan idman, Şanlıurfaspor Sosyal Tesisleri sentetik sahada yapılırken Teknik Direktör Reha Kapsal futbolcuları maça motive ediyor.

Topsuz yapılan idmana A2 takımında yer alan Yunus Emre Mest katılmadı. İdman yaklaşık bir saat devam ederken, Sarı Yeşillilerin Ganalı Futbolcusu Emanuel Banahene yaptığı danslarla idmana neşe kattı. Akşam yapılan idman ise İl Özel İdaresi GAP Vadisi tesislerinde Teknik Direktör Reha Kapsal gözetiminde yapıldı.

Yaklaşık 2 saat süren idmanda futbolcuları sık sık uyaran Kapsal, Bucaspor maçının önemine dikkat çekti. Düz koşu ile başlayan İdman, dar alanda kısa paslaşmalar ve ısınma hareketleri ile sona erdi.

Öte yandan Şanlıurfaspor'un Pazar günü İzmir'de karşı karşıya geleceği karşılaşmada Sercan Yıldırım PFDK tarafından 2 maç cezaya çarptırıldı. Sercan Buca Karşılaşmasında forma giyemeyecek. Samsunspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Banahene'nin durumunun iyi olduğu ve idmanlara çıktığı gözlendi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Kapsal, Futbolcularını Uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement