Şanlıurfaspor'da sezon hazırlıkları - - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da sezon hazırlıkları -

Şanlıurfaspor\'da sezon hazırlıkları -

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Cihat Arslan, yeni sezon hazırlıklarının oldukça verimli devam ettiğini belirterek, "Düzgün ve dengeli takım kurduğumuzu düşünüyorum.

01.08.2014 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un Teknik Direktörü Cihat Arslan, yeni sezon hazırlıklarının oldukça verimli devam ettiğini belirterek, "Düzgün ve dengeli takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bunu lige yansıtmaya çalışacağız" dedi.

Sezon hazırlıklarını takımıyla Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Arslan, AA muhabirine, tesisin çok güzel olduğunu ve çok iyi çalışma şartları bulunduğunu söyledi.

"Tesisler, kamp için ideal" diyen Arslan, "Takımı kuvvet ve fiziksel olarak tamamlamaya çalışıyoruz. İyi kamp geçiriyoruz. Verimli olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Takıma tecrübeli isimlerin katıldığını anımsatan Arslan, şunları dile getirdi:

"Tecrübeli isimler transfer ettik. Bilhassa Rodrigo Tello'nun takımımıza gelmesi bizi mutlu etti. Ona kaptanlığı da teslim ettik. Takımın lider oyuncusu görüyoruz. Hem Urfa hem de takımımız için önemli bir oyuncu. Türk futboluna da önemli hizmetler etti. Ekrem Dağ ve Serdar Özbayraktar geldi, son transfer olarak. Düzgün ve dengeli takım kurduğumuzu düşünüyorum. Bunu lige yansıtmaya çalışacağız. Genç ve tecrübeli oyuncular var. İyi birlikteliğimiz var."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da sezon hazırlıkları - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement