Şanlıurfaspor Süper Lige Hazır - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor Süper Lige Hazır

Şanlıurfaspor Süper Lige Hazır

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, gerek transferleri gerekse kurumsal ağını genişletmesi ile Süper Lige hazır olduğunun sinyallerini veriyor.

06.08.2014 12:30  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013 yılının ilk dönemlerinde yapılan kongre ile göreve gelen ancak sezon içerisinde dev transferler yapmasına rağmen bir türlü başarıyı elde edemeyen Güneydoğu ekibi Şanlıurfa spor, 2014-2015 yılı Futbol Sezonu'na geçmişteki deneyimi ile daha sıkı sarılıyor.

Sezon öncesi futbolcuların kişisel başarılarının yanı sıra, ailevi ve psikolojik sağlık şartlarını da ele alan yönetimin yaptığı transferler her geçen gün kentte gündemi belirliyor. Gerek kendi grubundaki diğer takımlardan gerekse dış transferlerde birbirinden önemli isimleri bünyesine kazandırmayı başaran Şanlıurfaspor'da yönetimin de kendi arasındaki bütünleşen tablosu Urfa komu oyunda olumlu karşılanıyor.

Fenerbahçe Topuk Yaylası'nda sezon öncesi hazırlığını sürdüren ekibin şimdiye dek çıktığı iki hazırlık maçında sergilenen futbol, yönetim tarafından da takdir gördü. Geçtiğimiz hafta ilk olarak Kasımpaşa ardından ise önceki gün Adanaspor ile hazırlık maçı yapan ekipte futbolcuların kendi aralarındaki iletişiminin tam olarak istenilen düzeye geldiği belirtildi.

YEREL YÖNETİMDEN KULÜBE DESTEK

Şanlıurfa'da taraftarın yanı sıra yerel yönetimlerin de Süper Lig için iştah kabarttığı Şanlıurfaspor'a ilk olarak destek veren merkez ilçelerden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kulübün anlaşmaya vardığı deneyimli futbolculardan Ekrem Dağ ile Abdulkadir Özdemir'in maliyetlerini üstlendiğini açıkladı.

Ekrem Dağ ile 2 yıl, Trabzonspor'dan Abdulkadir Özdemir ile bir yıl kiralık olarak resmi sözleşme imzalayan ekibe elinden gelen desteği sunmaya devam edeceğini belirten Başkan Ekinci, "Bir Şanlıurfaspor var. Bizlere de düşen takımımızı elimizden geldiği kadar desteklemektir" dedi.
Yönetim, desteklerinden dolayı Ekinci'ye teşekkür ederken bu tür katkıların diğer yerel yönetimlerce devam edeceği tahmin ediliyor.

URFASPOR'DAKİ TÜM GELİŞMELER ANINDA KAMUOYU İLE PAYLAŞILIYOR

Kurumsal ağının gelişmesi yönünden yıllardır büyük sıkıntının yaşandığı Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezon başında tam anlamıyla faaliyete geçirdiği Basın Birimi ile gelişmeleri anında kamuoyuna duyurmaya başladı. Şanlıurfa'da uzun yıllar spor camiasında tanınan gazeteci Mustafa Musri'nin birim başına atanması ile kamuoyu yapılan transfer ve tüm gelişmeleri anında takip etme imkanı buldu. Her geçen gün sosyal ortamda genişleyen ağıyla eleştirilere açık olan kulüpte, artık gazeteciler tüm bilgilere anında ulaşırken, gelişmeler gazetecilerin yanı sıra sosyal ortamlardan taraftara da aktarılıyor.

TARAFTAR SÜPER LİG İSTİYOR

Yeni tesisleri, deneyimli futbolcuları ve kurumsal ağındaki personelleri ile Urfa halkının Süper Lig'deki umut kapısı olan Şanlıurfaspor, daha sezon başlamadan Süper Lig için en iddialı takımlar arasına girerken, taraftar da yeni Passo Lig sistemi ile ligin başlamasını bekliyor. GAP Arena Stadyumu önünde sezon öncesi bilet işlemlerini tamamlayan taraftar da takımın bu sezon PTT 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayıp artık başarılara imza atmasını ümit ediyor.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor Süper Lige Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement