Şansın da Böylesi! - Son Dakika
Spor

Şansın da Böylesi!

Şansın da Böylesi!

Cim-Bom, Bursa karşısında 42 dakikada üç fire verdi, Schalke maçı için Terim'in işi zora girdi. Maçın ardından sakatlıklarla ilgili açıklama geldi.

20.10.2018 05:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor maçı Galatasaray'a pahalıya maloldu. Sarı-kırmızılılarda Serdar Aziz, Feghouli ve Fernando, ilk 42 dakika içinde sakatlanarak saha dışına çıktı. Devre arasında Fatih Terim, "Hayatımda daha önce böyle bir şey yaşamadım" diyerek oyunculara üzüntüsünü iletti.
Galatasaray'da milli takımlardan sakat gelen Garry Rodrigues ile Belhanda ilk 11'deki yerini aldı ancak ilk 42 dakikada üç futbolcusu sakatlanarak oyundan çıkan Cim-Bom, Bursaspor karşısında çaresiz kaldı.
17. dakika Sofiane Feghouli kendini yere bıraktı. Bir süre saha kenarında tedavi gören Cezayirli futbolcu ayağa kalkarken sadece bir dakika sonra Serdar Aziz sakatlandı. O da kendini yerde buldu. Teknik direktör Fatih Terim ilk olarak 20'de Serdar'ın yerine Maicon'u oyuna dahil etti, bir dakika sonra da sekerek oynayan Feghouli'yi kenara aldı, Eren Derdiyok'u sahaya sürdü.
Ancak Galatasaray'daki şanssızlık bununla da bitmedi. 41. dakikada bu kez sakatlanan Fernando oldu. Savunmanın önünde görev yapan futbolcu da devam edemeyince bu kez görev sırası, sakatlıktan yeni dönen Selçuk İnan'a geçti.
Üçüncü sakatlığın ardından ellerini iki yana açan Fatih Terim bu yaşananlara isyan etti. Devre arasında futbolculara şanssızlıktan yakınan tecrübeli teknik adam, "Hayatımda daha önce böyle bir şey yaşamadım" diyerek şanssızlık karşısında sitem etti. Üçünün de adale sakatlığı bulunduğu ancak futbolcuların durumlarının bugün çekilecek MR'ların ardından netlik kazanacağı belirtildi. Ancak üç oyuncunun da Schalke ile çarşamba günü yapılacak maç için risk taşıdığı ifade edildi.
Galatasaray, Süper Lig'de en son 7 Kasım 2015'te Rizespor karşısında maçın ilk yarısında iki değişiklik yapmış, sahadan da 4-3'lük mağlubiyetle ayrılmışlardı.
"Feghouli ve Fernando'nun durumu ciddi"

Maçın ardından konuşan kulüp doktoru Yener ince: "Feghouli ve Fernando'nun durumunun ciddi olduğu görülüyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Şansın da Böylesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement