SAP Kalite Ödülleri 2014'Te Kazananlar Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

SAP Kalite Ödülleri 2014'Te Kazananlar Belli Oldu

SAP'den yılın fark yaratan kurumsal teknoloji projelerine ödül

19.11.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAP'nin yılın en başarılı teknoloji uygulamalarına dikkat çekmek amacıyla düzenlediği SAP Türkiye Kalite Ödülleri 2014 sahiplerini buldu. Hızlı Kurulum Kategorisi'nde yılın şampiyonu Fenerbahçe Spor Kulübü olurken Brisa, Üstünberk Holding, Enerya, Coca-Cola, EnerjiSA, Şenpiliç, Yaşar Astron, Inteltek, Eureko Sigorta gibi lider kurumlar SAP'nin ödülünü kazandı.

14 Kasım 2014, İstanbul – Kurumsal uygulama ve yazılım alanında dünya lideri SAP'nin geleneksel hale getirdiği, yılın en başarılı kurumsal teknoloji uygulamalarını ödüllendiren SAP Türkiye Kalite Ödülleri 2014'te yılın teknoloji şampiyonları belli oldu.

Başarılı teknoloji uygulamalarına dikkat çekmek amacıyla verilen SAP Türkiye Kalite Ödülleri'nde fark yaratan bilgi teknolojileri projelerine imza atan kurumlar yarıştı. Yaklaşık iki ay süren değerlendirmeler sonucunda, bilgi teknolojileri altyapılarında dönüşüme giden ve inovatif teknolojileri kullanan şirketler farklı kategorilerde altın, gümüş ve bronz ödüllere layık görüldü. Yılın Dönüşümü Kategorisinde Üstünberk Holding altın ödülü kazanırken, Şenpiliç ve Enerya sırasıyla gümüş ve bronz ödülleri aldı.

Yılın Hızlı Kurulum Ödülü Kategorisindeyse şampiyon Fenerbahçe Spor Kulübü oldu. Fenerbahçe, 2013'te başlayan SAP iş birliğiyle kulübün tüm mali, finansal, insan kaynakları, bütçe ve yönetim raporlama sistemlerini toplam 7 ay gibi kısa bir süre içinde SAP altyapısına başarıyla taşıdı. Yılın kalite ödüllerinde Fenerbahçe, Hızlı Çözüm Kategorisinde birinciliğe layık bulundu. Fenerbahçe'nin kazandığı ödül, ayrıca SAP'nin dünya çapında birincilik ödülünü alan spor kulüplerinden biri olma özelliğini taşıyor. Hızlı kurulum kategorisinin ikincisi Brisa olurken bronz ödülü Coca-Cola elde etti.

Her yıl verilen SAP Kalite Ödülleri'nde aday gösterilen kurumlar birçok stratejik alanda SAP'nin kalite prensiplerini kullanmalarıyla öne çıkıyor. Karmaşık teknik ve iş süreçlerini yazılım ve iş uygulamalarıyla sadeleştirerek etkin biçimde yöneten, uygulamada mükemmelliği yakalayan kurumlar değerlendirmeye alınıyor. Fark yaratan teknoloji uygulamları, elde edilen fayda, maliyet, hız ve sağlanan katma değer gibi kriterlere göre değerlendiriliyor.

Geçen yıl SAP Türkiye ile bir anlaşma imzalayan CarrefourSA, mevcut BT alt yapısının dönüşümünü SAP perakende portföyünde yer alan çözümlerle gerçekleştirme kararı almıştı. Teknoloji alanında 30 milyon TL yatırım yapmayı planlayan CarrefourSA, SAP ile Temel Reis Projesi'ni hayata geçirerek mevcut BT yapısını, yerelleşmiş, bilimsel perakendeciliği ve hızlı iş kararları alabilmeyi destekleyen esnek bir altyapıya dönüştürdü. Kurumsal kaynak planlama (ERP) projesi ve BT transformasyonu ile şirket süreç ve kaynaklarının verimli kullanılması sağlandı . CarrefourSA Temel Reis projesi ile 'Yılın SAP Dönüşüm Projesi" ödülünü elde etti. Ödül, SAP Forum Istanbul'un açılışında SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin tarafından CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane'ye takdim edildi. Proje aynı zamanda SAP Türkiye'nin yıl içinde hayata geçirdiği en kapsamlı proje olarak biliniyor.

SAP çözüm ve projelerini başarıyla uygulayıp, yüksek performans ve faydaya erişen kurumlara verilen kalite ödüllerine paralel olarak ayrıca SAP Forum 2014 Ödülleri de sahiplerine sunuldu. Yılın SAP Dönüşüm Projesi Ödülü CarrefourSA'ya sunulurken, Yılın SAP Veritabanı Ödülü Maliye Bakanlığı'na, Yılın SAP Teknoloji Ödülü Mey İçki'ye, Yılın SAP Analitik Ödülü Bursagaz'a, Yılın SAP Bulut Bilişim Ödülü Şişecam'a ve Yılın SAP Eğitim Ödülü Yeşilırmak Elektrik'e verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SAP Kalite Ödülleri 2014'Te Kazananlar Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement