Sapanca Saküt'ten Kanlı Düğün Adapazarı'nda - Son Dakika
Güncel

Sapanca Saküt'ten Kanlı Düğün Adapazarı'nda

Sapanca Saküt\'ten Kanlı Düğün Adapazarı\'nda

Dünyaca ünlü bir oyun olan Federicio Garcia Lorca'nın Kanlı Düğün'ünü, Saü Sapanca Turizm Fakültesi'nde çok kalabalık bir seyirci topluluğuna başarıyla sunan Sapanca Sanat,Tarih,Kültür ve Turizm Derneği, Kanlı Düğün'ü 27 Ocak Cumartesi günü, Adapazarı Akm'de sanat severlerin beğenisine sunacak.

25.01.2018 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü bir klasiği yerel düzeyde ve başarıyla sahneye taşıyan Saküt Yönetmeni Cemal Karaağaç, Adapazarı'nda sergilenecek olan oyuna tüm tiyatro severleri davet ederek,il bazında ilk kez bir Lorca oyununu Sapancalı bir tiyatro topluluğu olarak sunacaklarından dolayı büyük bir gurur yaşayacaklarını ifade etti.

Lorca'nın ünlü oyununda Cemal Karaağaç'ın yönetmenliğinde Ahmet Enes Gümüş,Bora Şirin,Ebru Medet,Ekrem Pehlivanoğlu,Erdem Çayan,Eslem Sezgin, Fulya Akın Yılmaz,Gamzenur Şen,Hüma Hande Macaroğlu,Murat Cicioğlu,Selim Bölük,Serap Anınmış,Yasemin Anınmış,Yasemin Metin ve Yeliz Durmuşoğlu rol alıyorlar.Oyunun ışık ve müzikleri ise Çağrı Turgay Ustaoğlu ve Emre Karaağaç'a ait.

Kanlı Düğün'ün özverili oyuncuları ile teknik ekibe de büyük bir minnet duyan oyunun yönetmeni Karaağaç, böylesi dünyaca ünlü bir oyunu Adapazarlı sanat severlerle buluşturan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na,Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr. Aydın Yılmazer'e,Saü Sapanca Turizm Fakültesi Dekanlığı'na,Sapanca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile oyunun sponsorları Sapanca Eker Lokanta Engin Eker'e, Adıyamanlar Orman Ürünleri Hüseyin Adıyaman'a, Eren Yemek Mesut Kaya'ya, İnce Reklam Ender İnce'ye ve Sapanca Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Çelik'e teşekkürlerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca Saküt'ten Kanlı Düğün Adapazarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement