Sapık Kadından Çocuğa Cinsel İstismar - Son Dakika
Güncel

Sapık Kadından Çocuğa Cinsel İstismar

Sapık Kadından Çocuğa Cinsel İstismar

İzmir'de 12 yaşındaki erkek çocuğu hastaneye gidince rezalet ortaya çıktı.

18.08.2012 12:46  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, harçlığını çıkarmak için sanayi sitesindeki bir işyerinde çırak olarak çalışan 12 yaşındaki M.A.'nın, bir kadının cinsel istismarına uğradığı iddiasıyla polis soruşturma başlattı.

Olay, yaz tatilini fırsat bilip sanayi sitesinde çalışmak isteyen M.A.'nın başına geldi. İddiaya göre, M.A., bir işyerinde çalıştığı sırada kimliği belirsiz bir kadın tarafından evine davet edildi. Eve giren M.A.'yı, kimliği belirsiz kadın ters ilişki için zorladı.

12 yaşındaki M.A.'nın, bir kadının cinsel istismarın ardından hayarına devam etti ama aradan bir süre geçtikten sonra rahatsızlandı. Cinsel istismara uğrayan 12 yaşındaki M.A, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne gitti. Testler sonucu ilişkiye girdiği kadından bel soğukluğuna yakalandığı belirlenen M.A., Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde tedaviye alındı. İfadesinde, kadını tanımadığını belirten M.A., İzmir Emniyeti Çocuk Şube ekipleri tarafından psikolog eşliğinde de dinlendi.

Polis, M.A.'yı kendisiyle ilişkiye zorlayan kadının kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Polis her yerde küçük çocuğa cinsel istismarda bulunan kadını arıyor.

Bu arada, tedaviye alınan 12 yaşındaki M.A.'nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sapık Kadından Çocuğa Cinsel İstismar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement