Sarallar suç örgütüne film gibi operasyon! Interpol tarafından Makedonya'da yakalanarak yurda getirildi - Son Dakika
Güncel

Sarallar suç örgütüne film gibi operasyon! Interpol tarafından Makedonya'da yakalanarak yurda getirildi

İstanbul'da Sarallar olarak bilinen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı. Yapılan araştırmada örgüt elebaşının Bakırköy'deki bir arsayı üzerine devralmasının ardından 2 kişiyi tehdit ederek silahla saldırıda bulunduğu tespit edildi. Öte yandan 2016 yılında Beşiktaş'ta bir kafeye silahlı saldırı eylemi gerçekleştirilmesi sonucu 2 kişinin öldürülmesi konusunun faili olarak kırmızı bültenle aranan C.S. Interpol tarafından Makedonya'da yakalanarak yurda getirildi.

03.05.2021 12:07  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece ve Bakırköy başta olmak üzere il genelinde faaliyet gösteren ve geçmiş tarihlerde "kasten öldürmeye teşebbüs", "kasten yaralama", "yağma amaçlı tehdit", "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması", "mala zarar verme" ile "ateşli silahlar kanununa muhalefet" suçlarını işledikleri belirlenen kamuoyunda "Sarallar" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik çalışma başlattı.

Sarallar suç örgütüne film gibi operasyon! Interpol tarafından Makedonya'da yakalanarak yurda getirildi

ARSA MESELESİNDE 2 KİŞİYİ TEHDİT EDİP SİLAHLI SALDIRIDA BULUNMUŞ

Polis, yaptığı çalışmanın ardından 29 Nisan'da il genelinde eş zamanlı düzenlediği baskınlarda, 8 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, 3 ruhsatsız tabanca, 580 tabanca fişeği ele geçirildi.

Yapılan araştırmada örgüt elebaşı Ö.K.'nin, Bakırköy'deki bir arsayı üzerine devralmasının ardından 2 kişiyi tehdit ederek silahla saldırıda bulunduğu, ayrıca örgüt üyeleriyle Küçükçekmece'de bir arsa sahibinin aracına silahlı saldırı eylemi gerçekleştirdiği tespit edildi.

Sarallar suç örgütüne film gibi operasyon! Interpol tarafından Makedonya'da yakalanarak yurda getirildi

CİNAYET ZANLISI KUZEY MAKEDONYA'DA YAKALANARAK YURDA GETİRİLDİ

Organize suç örgütü tarafından 19 Temmuz 2016'da Beşiktaş Nispetiye Mahallesi Nispetiye Caddesi'ndeki bir kafeye silahlı saldırı eylemi gerçekleştirilmesi sonucu 2 kişinin öldürülmesi konusunun faili olarak kırmızı bültenle aranan C.S. Interpol tarafından Kuzey Makedonya'da yakalanarak yurda getirildi. Şüpheli, 1 Mayıs'ta emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Emniyetteki işlemleri süren şüphelilerin bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Sarallar suç örgütüne film gibi operasyon! Interpol tarafından Makedonya\'da yakalanarak yurda getirildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sarallar suç örgütüne film gibi operasyon! Interpol tarafından Makedonya'da yakalanarak yurda getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • beyoglu2121: saglam bunlar oflu dokunumaz kimseeee 21 34 Yanıtla Oflu: Haklısın biz Ofluyuz . 8 26
  • Konur: Devletimiz Oflu poflu tanımaz rahat durmayanin ciğerini sökerler 23 2 Yanıtla
  • haso: tombalak bitcoinciyide getirin had 21 0 Yanıtla
  • HAKİKAT.: Oflu olmak ya da olmamak. Bu çok mu önemli. Önemli olan güzel Türkiyemiz'de kirli, yasadışı işlerin olmaması yetim-öksüz hakkı yememek değil mi? Türk Polis Teşkilatımız, ne Oflu dinler, ne oralı, ne buralı dinler. Anlayana. 18 2 Yanıtla
  • Atilla: Of eşkiya doludur 15 1 Yanıtla
  • emekçi: lale devrini yaşan bedavacılar 15 0 Yanıtla
  • bir garip dünya 23 ELZ: PİYONU YAKALADINIZ YA GERİSİ İÇERİ AT AT BİTMEZ SONRA NİYE GETİRDİNİZ Kİ KAFASINA BİR DELİK YETERLİYDİ EKMEK ELDEN SU GÖLDEN MİSALİ TAŞ OCAKLARINA VERİN ÇALIŞSIN BOŞ BELEŞ ADAMLAR 14 0 Yanıtla
  • Haydee : Pekeride bekliyoruz 2 0 Yanıtla
  • İmam hatip li kız: Dünya fani ölüm ani gelir Yok yere kimsenin malını gaps etmeyin 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement