Şarampole Yuvarlanan Midibüste Ölenlerin Sayısı 5'e Yükseldi - Son Dakika
3. Sayfa

Şarampole Yuvarlanan Midibüste Ölenlerin Sayısı 5'e Yükseldi

- Şarampole yuvarlanan midibüste ölenlerin sayısı 5'e yükseldi Grubun fotoğrafçısı da hastanede hayatını kaybettiANTALYA - Antalya'nın Kumluca ilçesi yakınlarında içinde şoförle birlikte 31 yolcu bulunan tur otobüsünün şarampole yuvarlanmasıyla hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi.

17.09.2017 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Şarampole yuvarlanan midibüste ölenlerin sayısı 5'e yükseldi

Grubun fotoğrafçısı da hastanede hayatını kaybetti

ANTALYA - Antalya'nın Kumluca ilçesi yakınlarında içinde şoförle birlikte 31 yolcu bulunan tur otobüsünün şarampole yuvarlanmasıyla hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi. Kazanın ardından ölenlerin isim tespit çalışması devam ederken daha önce 4 kişinin kimliği belli olmuştu. Midibüste bulunan ve aynı zamanda grubun fotoğralarını da çektiği öğrenilen Gülsün Çiçek'te hastanede hayatını kaybetti.

Bugün saat 11.00 sıralarında Adrasan Mahallesi'ne bağlı Tekke Deresi mevkii yakınlarında meydana gelen midibüs kazasında şoför dahil 31 yolcu bulunuyordu. Midibüs kazasında5 kişi hayatını kaybederken 27 kişi de ağır yaralanmıştı. Yaralılar yakın çevredeki hastanelere kaldırılırken, durumu ağır olan bir yolcu da helikopterle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürülmüştü. Yolculardan 2'si kaza yerinde, 2'si de hastanede hayatını kaybetti. Polis ve Jandarma ekipleri, hayatını kaybedenlerle ilgili kimlik tespit çalışmalarını sürdürürken daha önce ölenlerden 3'ünün kimlik bilgilerine ulaşılmıştı. Kazada organizatör olduğu öğrenilen Ali Çetin ile yolculardan Ali Özdemir, Mehmet Fıçı ve Hasan Yorulmaz'ın ardından hastanede tedavisi devam eden Gülsün Çekiç'in de hayatını kaybettiği bildirildi.

Şarampole Yuvarlanan Midibüste Ölenlerin Sayısı 5\'e Yükseldi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Şarampole Yuvarlanan Midibüste Ölenlerin Sayısı 5'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement