Şarampole yuvarlanan otomobildeki çift hayatını kaybetti! Oğlu ve gelinleri ağır yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Şarampole yuvarlanan otomobildeki çift hayatını kaybetti! Oğlu ve gelinleri ağır yaralandı

Edirne'de seyir halindeki otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu aracın içindeki karı-koca yaşamını yitirdi. Çiftin oğulları ve gelinleri ise ağır yaralı olarak tedavi altına alındı.

09.07.2022 20:29  Güncelleme: 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keşan'ın Paşayiğit Mahallesi'nde meydana gelen olayda, seyir halinde olan bir araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Edirne'de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 2 yaralı

KARI-KOCA HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, otomobildeki Sami Atalay (60) ile eşi Filiz Atalay (51) yaşamını kaybederken, çiftin oğulları Tolunay Atalay ve eşi Berna Atalay (25) ise ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Edirne'de otomobil uçuruma yuvarlandı: 2 ölü, 2 yaralı

YARALILAR TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaralılar, sağlık ekiplerince Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Sami ve Filiz Atalay çiftinin cansız bedeni ise savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Şarampole yuvarlanan otomobildeki çift hayatını kaybetti! Oğlu ve gelinleri ağır yaralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şarampole yuvarlanan otomobildeki çift hayatını kaybetti! Oğlu ve gelinleri ağır yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement